Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ που τίμησαν οι Ρόκετς

Στα μέσα της δεκαετίας του '90 έπαιζε μπάσκετ στον ΠΑΟΚ. Το βράδυ της Παρασκευής τιμήθηκε από τους Ρόκετς για την προσφορά του. Θυμηθείτε τον...

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ που τίμησαν οι Ρόκετς

Είτε για όσους μεγάλωσαν με το μπάσκετ των 90s είτε για τους λάτρεις εκείνης της εποχής, ο ξανθομάλλης (με το μουσάκι) Ματ Μπούλαρντ λέει πάρα πολλά. Αμερικάνος φόργουορντ με περίεργο στιλ στο σουτ, έπαιξε στον ΠΑΟΚ τη σεζόν 1994-95 ως ο τρίτος ξένος που επελέγη σε λίγες μόνο εβδομάδες, καθώς ο Λάμπλι έφυγε νύχτα (για ν' αφοσιωθεί στο Θεό) και ο Μουστάφ μέρα (γιατί τραυματίστηκε).

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ που τίμησαν οι Ρόκετς

Αντιτουριστικός ως μπασκετική φυσιογνωμία, τον οποίο περιπαιχτικά φώναζαν "Air" για το ανύπαρκτο άλμα του, ο 49χρονος σήμερα Μπούλαρντ, δεν ήταν πρωταγωνιστής ούτε κατάφερε να γίνει στον κυπελλούχο "Δικέφαλο". Βοήθησε πάντως όσο τού επέτρεπε το ταλέντο του με 11.4 πόντους και 4.6 ριμπάουντ στην τότε Α1. Στον νικηφόρο (72-53) τελικό κυπέλλου δε με αντίπαλο τον Πανιώνιο στη Λαμία είχε 6 πόντους.

Στην Ελλάδα μπορεί να μην στέριωσε, στο ΝΒΑ πάντως έμεινε χρόνια βρίσκοντας δουλειές, διότι ήξερε να κάνει καλά συγκεκριμένα πράγματα, τα οποία εκτιμώνται (599 τρίποντα με 38%). Συνέδεσε την καριέρα του με τους Χιούστον Ρόκετς του Ολάζουον (δύο θητείες, δύο πρωταθλήματα) ως εφεδρικός των ομάδων του Τομιάνοβιτς και γι' αυτό στο ματς με τους Γουόριορς ήταν το τιμώμενο πρόσωπο.

Φυσικά και έχει αλλάξει πολύ από τότε που σούταρε στο Παλέ, χωρίς πάντως να είναι αγνώριστος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK