Ο Ρόντμαν στο πλευρό του Τραμπ

Ο ιδιόρρυθμος παλαίμαχος άσος του NBA, Ντένις Ρόντμαν εξέφρασε την στήριξή του στον Ντόναλντ Τραμπ ενόψει των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ, παρότι το 2013 τον είχε απολύσει από το reality show που συμμετείχε.

Ο Ρόντμαν στο πλευρό του Τραμπ

Ένα σχόλιο του έτερου υποψηφίου για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων, Τεντ Κρουζ, στάθηκε η αφορμή ώστε ο Ντένις Ρόντμαν να εκφράσει δημόσια στήριξή του στον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο εκκεντρικός παλαίμαχος άσος του NBA συμμετείχε στο reality show του Τραμπ, αλλά απολύθηκε εξαιτίας του ιδιόρρυθμου χαρακτήρα του. Ο Κρουζ τον χρησιμοποίησε ως παράδειγμα στο debate μεταξύ των υποψηφίων προκειμένου να "χτυπήσει" τον Τραμπ, αλλά είναι σίγουρο πως δεν περίμενε την απάντηση-επίθεση του πρώην NBAer.

"Ναι, Τεντ Κρουζ, απολύθηκα από το 'Celebrity Aprprentice', αλλά αυτός (σ.σ. Τραμπ) θα σε διαλύσει", ανέφερε το σχόλιο του Ρόντμαν, με τον Τραμπ να απαντά:

"Σ' ευχαριστώ Ντένις Ρόντμαν. Ήρθε η στιγμή να κάνουμε την Αμερική σπουδαία ξανά. Ελπίζω να είσαι καλά".

Μηχανή του Χρόνου ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Γιατί εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς οι Ευρωπαίοι πριν από 14.500 χρόνια;

Νέα επιστημονική μελέτη σε σκελετούς ηλικίας 35 χιλ. ετών, δείχνει ότι υπήρξε απότομη κλιματική αλλαγή, που ήταν υπεύθυνη για την εξαφάνιση 14.500 Ευρωπαίων και την επανακατοίκηση της ηπείρου πρώτα στον νότο (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ