Ο Ρόουζ έφυγε από τους Μπουλς, η ανάμνησή του όχι

Ο Ντέρικ Ρόουζ έμεινε επτά σεζόν στους Μπουλς και στο διάστημα αυτό άφησε ανεξίτηλο το σημάδι του. Δείτε τις δέκα κορυφαίες φάσεις του.

Ο Ρόουζ έφυγε από τους Μπουλς, η ανάμνησή του όχι

Η προ ημερών αποχώρηση του Ντέρικ Ρόουζ από τους Μπουλς σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως. Ο παίκτης που προοριζόταν να διαδεχθεί τον Μάικλ Τζόρνταν στο κάδρο φέρνοντας πίσω στο Σικάγο το τρόπαιο του πρωταθλητή έφυγε... νύχτα σαν αποτυχημένος. Μάλιστα οι "ταύροι" αποκόμισαν ελάχιστα από τους Νικς σε σχέση με το βάρος του ονόματός του (Νο1 στο ντραφτ του 2008, MVP το 2011).

Ακόμη και σήμερα, στα 27 του, ο υγιής Ρόουζ ίσως να μην έχει αντίπαλο στα κυβικά του. Η δύναμη, η έκρηξη και η αθλητικότητά του, έχοντας την μπάλα στα χέρια, μονάχα με του Ράσελ Γουέστμπρουκ θα μπορούσαν να συγκριθούν.

Ταλαιπωρήθηκε, επέστρεψε, αλλά πάνω που έψαχνε τον εαυτό του οι Μπουλς προτίμησαν ν' αλλάξουν πλεύση και τον στείλουν στους Νεοϋορκέζους.

Ο χρόνος και ο ίδιος ο Ρόουζ είτε θα τους δικαιώσουν είτε θα τους διαψεύσουν. Μέχρι τότε οι φίλοι των "ταύρων" θα έχουν να θυμούνται αυτά, κάποια μάλιστα αρκετά πρόσφατα:

 

Κοινωνία ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΦΩΤΙΑ

Κάθειρξη 8 ετών για πλαστό απολυτήριο. Πυρ και μανία η έδρα του δικαστηρίου

Αντιμέτωπη με τις επιπλήξεις του δικαστηρίου βρέθηκε η κατηγορούμενη υπάλληλος Δημοσίου. "Είχα ανάγκη τα χρήματα" είπε η 55χρονη, συνταξιούχος σήμερα, που παρέδωσε πλαστό πτυχίο και ζημίωσε έτσι κατά 176.000€ το κράτος. "Άνθρωποι με πτυχία τυλίγουν σουβλάκια" είπε ο εισαγγελέας

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ