"Ο Στέρλινγκ είναι ομοφυλόφιλος"

Η πρώην βοηθός του Ντόναλντ Στέρλινγκ ισχυρίζεται πως ο πρώην ιδιοκτήτης των Λος Άτζελες Κλίπερς είναι ομοφυλόφιλος και τη χρησιμοποιούσε ως βιτρίνα προκειμένου να αποκρύψει από την κοινή γνώμη τις πραγματικές σεξουαλικές προτιμήσεις του.

"Ο Στέρλινγκ είναι ομοφυλόφιλος"

Κατηγορούμενη για ερωτικές περιπτύξεις με τον πρώην πρόεδρο τον Λος Άτζελες Κλίπερς, η προσωπική βοηθός του Ντόναλντ Στέρλινγκ , Β. Στιβιάνο έσπευσε να δηλώσει ενώπιον ακροαματικής διαδικασίας πως η ίδια ποτέ δεν κοιμήθηκε μαζί του και ότι ο 80χρονος δισεκατομμυριούχος την προσέλαβε προκειμένου να αποκρύψει το γεγονός πως προτιμά αντρικούς συντρόφους.

Τα επίσημα δικαστικά έγγραφα αναφέρουν πως ο Στέρλινγκ "είναι ομοφυλόφιλος και του αρέσουν οι σεξουαλικές περιπτύξεις με άντρες".

Η Στιβιάνο κατηγόρησε και την γυναίκα του Στέρλινγκ, Σέλι ισχυριζόμενη πως γνώριζε για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του επιχειρηματία και ενέκρινε τα πλούσια δώρα που της χάριζε προκειμένου να κρατήσει το μυστικό.

Το αντρόγυνο κατηγόρησε με τη σειρά του τη Στιβιάνο για δυσφήμιση και λασπολογία. Γιατροί που εξέτασαν τον Ντόναλντ τον περασμένο Μάρτιο χαρακτήρισαν τον μεγιστάνα διανοητικά ανίκανο και η διαχείριση της περιουσίας του πέρασε στα χέρια της γυναίκας του, Σέλι.

Αυτή με τη σειρά της πούλησε τους Κλίπερς έναντι 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων στον πρώην διευθυντή της Microsoft Στιβ Μπάλμερ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK