Ο Τιμ Ντάνκαν συνεχίζει για ένα χρόνο

Μέχρι το καλοκαίρι του 2016 θα συνεχίσει το μπάσκετ ο Τιμ Ντάνκαν, ο οποίος θ' ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Σπερς.

Ο Τιμ Ντάνκαν συνεχίζει για ένα χρόνο

Ο Τιμ Ντάνκαν δεν θέλει να φύγει με σκυμμένο το κεφάλι από τα παρκέ και στην τελευταία χρονιά του στο ΝΒΑ θα παλέψει για τον τίτλο.

Ο 39χρονος ψηλός ήταν ελεύθερος ν' αποφασίσει για το μέλλον του. Δεν υπήρχε πάντως αμφιβολία για το πού θα έπαιζε του χρόνου, αν έκρινε ότι είναι προς το συμφέρον να συνεχίσει για άλλον ένα χρόνο. Οι Σπερς είναι το σπίτι του και στο Σαν Αντόνιο θα μείνει μέχρι τέλους.

Η συνάντηση που έγινε την Τετάρτη με τον Γκρεγκ Πόποβιτς αρκούσε για να κατασταλάξει. " Είχα την ευκαιρία να μιλήσω με τον Ποπ. Θα είμαι και του χρόνου στο παρκέ", δήλωσε ο Ντάνκαν στην Express-News ανακοινώνοντας την απόφασή του.

Είναι βέβαιο πως οικονομικά ο Ντάνκαν θα είναι... χαμένος, αφού η αμοιβή του θα πέσει. Ήταν όμως το λιγότερο που τον απασχολούσε στην παρούσα φάση.

Πέρυσι, στη δεύτερη χειρότερη χρονιά της καριέρας του, έδινε 13.9 πόντους και 9.1 ριμπάουντ ανά αγώνα. Δεν ήταν όμως οι αριθμοί του που τον καθιστούν απαραίτητο, όσο η ηγετική προσωπικότητά του.

Μετά και την ανανέωση του συμβολαίου του Λέοναρντ, τον οποίο οι Σπερς χρύσωσαν για να υπογράψει, αυτό που απομένει πλέον είναι να διευκρινιστεί τι θα γίνει με τον Μανού Τζινόμπιλι. Ο Άαρον Μπέινς πάντως κατέληξε στους Πίστονς, ο Αργεντινός;

News 24/7

24MEDIA NETWORK