Ο Τραμπ έκανε το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: έριξε άκυρο στους Γουόριορς!

Το δίλημμα των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς για το αν θα επισκεφτούν τον Λευκό Οίκο δεν υφίσταται πλέον, με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ να αιφνιδιάζει άπαντες και να ανακοινώνει μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter πως αποσύρει την πρόσκλησή του προς τους πρωταθλητές του NBA!

President Donald Trump gestures as he walks to board Air Force One to travel to Huntsville, Ala., for a campaign rally for Senate candidate Luther Strange, Friday, Sept. 22, 2017, in Morristown, N.J. (AP Photo/Evan Vucci)
President Donald Trump gestures as he walks to board Air Force One to travel to Huntsville, Ala., for a campaign rally for Senate candidate Luther Strange, Friday, Sept. 22, 2017, in Morristown, N.J. (AP Photo/Evan Vucci) AP

Ο Ντόναλντ Τραμπ είχε αποστείλει εδώ και καιρό πρόκληση στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς για να επισκεφτούν τον Λευκό Οίκο και να τιμηθούν ως πρωταθλητές του NBA για τη σεζόν 2016-17, κίνηση που συνηθίζει να κάνει ο εκάστοτε Πλανητάρχης στους παγκόσμιους πρωταθλητές κάθε σεζόν, ωστόσο οι Στέφεν Κάρι και Κέβιν Ντουράντ έδειξαν τις προθέσεις τους από την Παρασκευή (22/9).

"Δεν συμφωνούμε με όσα λέει και όσα δεν έχει πει κατά καιρούς ο Πρόεδρός μας. Με το να μην πάμε, ελπίζουμε πως ίσως αυτό βοηθήσει για να αλλάξουν μερικά πράγματα, για να αλλάξουν αυτά που ανεχόμαστε σε αυτή τη χώρα και αυτά για τα οποία κάνουμε τα στραβά μάτια", είχε τονίσει ο Στέφεν Κάρι στην Media Day ενώ ο έτερος σούπερ σταρ της ομάδας του Στιβ Κερ είχε πει:

"Θα χρειαστεί ένα θαύμα για να αλλάξω γνώμη, αν και θα αποφασίσουμε όλοι μαζί ως ομάδα". Όλα αυτά δεν άρεσαν στον Ντόναλντ Τραμπ και αποφάσισε να τραβήξει ο ίδιος το σχοινί μία ημέρα αργότερα καθώς μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter προχώρησε σε μία απίστευτη τοποθέτηση, παίρνοντας πίσω την πρόσκληση που είχε απευθύνει στους Γουόριορς.

"Το να πας στον Λευκό Οίκο θεωρείται σπουδαία τιμή για την πρωταθλήτρια ομάδα. Ο Στέφεν Κάρι διστάζει, οπότε η πρόσκληση αποσύρεται!"

TO TITIBΙΣΜΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ:

Photo Credits: AP Photo/Evan Vucci

News 24/7

24MEDIA NETWORK