Ο Τζέι Αρ παραμείνει σε κατάσταση... άγνοιας

Τον Τζέι Αρ Σμιθ αρχίζεις πλέον να τον λυπάσαι. Γιατί από γκαφατζής εξελίσσεται σε μια τραγική φιγούρα που παλεύει να μαζέψει τα κομμάτια της. Θ' αντέξει; Δείτε το σχετικό απόσπασμα...

Cleveland Cavaliers' JR Smith looks up during a break in the second half of Game 6 of a first-round NBA basketball playoff series against the Indiana Pacers, Friday, April 27, 2018, in Indianapolis. (AP Photo/Darron Cummings)
Τζέι Αρ Σμιθ AP PHOTO/DARRON CUMMINGS

Οι σκέψεις του σκόρπιες, οι σκηνές να περνούν διαρκώς μπροστά από τα μάτια του, το μυαλό του καζάνι. Ο Τζέι Αρ Σμιθ βρέθηκε στη θέση που δεν θα ήθελε να έχει βρεθεί άλλος. Η γκάφα του έκρινε σε μεγάλο βαθμό τον πρώτο τελικό στο ΝΒΑ και προκάλεσε viral συζητήσεις για το τι σκεφτόταν ενόσω είχε την μπάλα στα χέρια μετά το επιθετικό ριμπάουντ από τη χαμένη βολή του Χιλ.

Όσο κι αν ο ίδιος πάλεψε να πείσει πως ήξερε πόσο ήταν το σκορ τη στιγμή που γράπωνε την μπάλα, η κίνησή του να βγει στην περιφέρεια, άλλα μαρτυρούσε. Τα εντελώς αντίθετα. Ουδείς τον πίστεψε, εκείνοι που διάβασαν τα χείλη του όταν έψαχνε να δικαιολογηθεί στον Λεμπρόν για το γεγονός πως δεν πάσαρε ή δεν εκτέλεσε μέσα στο χρόνο κατάλαβαν ότι τα είχε χαμένα.

Στην ίδια κατάσταση παραμένει ακόμη κι ας πέρασαν τόσες ώρες. Ίσως μάλιστα χειροτερεύει. Σαν τον άρρωστο που ανεβάζει πυρετό. Παλεύει να... θυμηθεί, να εστιάσει και ν' απεγκλωβιστεί από το "vertigo" που υπέστη με αποτέλεσμα να χάσει τον προσανατολισμό του. Μάταια... Δεν ξέρει, σαν σε αμνησία. Τώρα όμως το παραδέχεται δημόσια. Δεν μπορεί να κάνει αλλιώς...

News 24/7

24MEDIA NETWORK