Ο Τζέιμς Sportsperson της χρονιάς!

O Λεμπρόν Τζέιμς είναι η μορφή των σπορ για το πλανήτη, τουλάχιστον σύμφωνα με το Sportsillustrated. Kαι υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι γι' αυτό.

Ο Τζέιμς Sportsperson της χρονιάς!

Kατακτώντας το πρωτάθλημα με τους Καβαλίερς στους τελικούς με τους Γουόριορς ο Λεμπρόν Τζέιμς εκπλήρωσε τη βασική του υπόσχεση, την υπόσχεση που δημοσιοποίησε όταν επέστρεψε στο Κλίβελαντ.

Απολύτως λογικά το φημισμένο αθλητικό περιοδικό Sports Illustrated του απέδωσε τον τίτλο της προσωπικότητας της χρονιάς στο χώρο των σπορ. Γιατί κράτησε την υπόσχεσή του φέρνοντας το πρωτάθλημα στην ομάδα της γενέτειράς του.

 

Και μάλιστα σε τελικούς κόντρα στους εν ενεργεία πρωταθλητές και μετά από μεγάλα παιχνίδια στα οποία έσπασαν καρδιές. Ο Λεμπρόν ήταν καταλυτικός με την απόδοσή του στους τελικούς και ειδικά στον τελευταίο όταν και έκανε τα... πάντα γα να φτάσει το Κλίβελαντ στη Γη της Επαγγελίας.

Το κυριότερο: Ο Λεμπρόν αποτίναξε από πάνω του το φάντασμα του Τζόρνταν που τον κυνηγούσε. Δεν έχει βέβαια ακόμη 6 δαχτυλίδια αλλά τα έχει καταφέρει όντας πρωταγωνιστής με δύο διαφορετικές ομάδες στις οποίες άφησε το δικό του σημάδι.

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

 

Πρώτη Σελίδα