Ο Τζέιμς Sportsperson της χρονιάς!

O Λεμπρόν Τζέιμς είναι η μορφή των σπορ για το πλανήτη, τουλάχιστον σύμφωνα με το Sportsillustrated. Kαι υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι γι' αυτό.

Ο Τζέιμς Sportsperson της χρονιάς!
LeBron

Kατακτώντας το πρωτάθλημα με τους Καβαλίερς στους τελικούς με τους Γουόριορς ο Λεμπρόν Τζέιμς εκπλήρωσε τη βασική του υπόσχεση, την υπόσχεση που δημοσιοποίησε όταν επέστρεψε στο Κλίβελαντ.

Απολύτως λογικά το φημισμένο αθλητικό περιοδικό Sports Illustrated του απέδωσε τον τίτλο της προσωπικότητας της χρονιάς στο χώρο των σπορ. Γιατί κράτησε την υπόσχεσή του φέρνοντας το πρωτάθλημα στην ομάδα της γενέτειράς του.

Ο Τζέιμς Sportsperson της χρονιάς!

Και μάλιστα σε τελικούς κόντρα στους εν ενεργεία πρωταθλητές και μετά από μεγάλα παιχνίδια στα οποία έσπασαν καρδιές. Ο Λεμπρόν ήταν καταλυτικός με την απόδοσή του στους τελικούς και ειδικά στον τελευταίο όταν και έκανε τα... πάντα γα να φτάσει το Κλίβελαντ στη Γη της Επαγγελίας.

Το κυριότερο: Ο Λεμπρόν αποτίναξε από πάνω του το φάντασμα του Τζόρνταν που τον κυνηγούσε. Δεν έχει βέβαια ακόμη 6 δαχτυλίδια αλλά τα έχει καταφέρει όντας πρωταγωνιστής με δύο διαφορετικές ομάδες στις οποίες άφησε το δικό του σημάδι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK