Ο Τζόνσον άφησε τους Νετς για μια ομάδα τίτλου

Ο Τζο Τζόνσον δεν ανήκει πλέον στο δυναμικό των Νετς, ψάχνοντας την τύχη του σε ομάδα που έχει στόχο τους τελικούς του πρωταθλήματος.

Ο Τζόνσον άφησε τους Νετς για μια ομάδα τίτλου
Τζόνσον Νετς

Η ανοικοδόμηση του ρόστερ των Νετς μετά την πρόσληψη του Σον Μαρκς στο ρόλο του τζένεραλ μάνατζερ συνεχίστηκε με την αποδέσμευση του Τζο Τζονσον, ο οποίος πέρασε την πόρτα της εξόδου μετά τον Αντρέα Μπαρνιάνι.

Ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της νεοϋορκέζικης ομάδας συμφώνησε να λύσει το συμβόλαιό μετά από 3,5 χρόνια, έχοντας το δέλεαρ της ένταξής του σε μια ομάδα με βλέψεις τίτλου. Ήδη παρουσιάζεται να έχει προτάσεις από τους Χοκς, την πρώην ομάδα του, και τους Σέλτικς, τους Καβαλίερς, τους Ρόκετς, τους Χιτ, τους Θάντερ και τους Ράπτορς. Οδεύοντας προς τα 35 ο Τζόνσον δεν θα έχει πολλές ευκαιρίες να διεκδικήσει το δαχτυλίδι και μολονότι θα χάσει χρήματα αποφάσισε να ψάξει κάτι τέτοιο στην καριέρα του.

Γι' αυτόν το χρόνο ο Τζόνσον θα λάμβανε συνολικά 25 εκατ. δολάρια, αφού το καλοκαίρι του 2012 είχε υπογράψει έως το 2018 έναντι 124 εκατομμυρίων! Εφέτος, στη χειρότερη σεζόν της καριέρας του μετά τις πρώτες τρεις, είχε 11.8 πόντους και 4.1 ασίστ σε 34 λεπτά ανά αγώνα. Όχι άσχημα νούμερα για να έρχεται από τον πάγκο και να κάνει τη διαφορά. Εξαιρετικό δε το ποσοστό στα σουτ νίκης, τομέας που δεν παίζεται!

News 24/7

24MEDIA NETWORK