Ο Τζόρνταν κέρδισε το 2014 περισσότερα απ' όσα έβγαλε σ' όλη την καριέρα του

To brand name του Μάικλ Τζόρνταν αντί να φθίνει με τα χρόνια, μεγαλώνει όλο πιο πολύ και αποφέρει στον θρύλο του ΝΒΑ πάρα πολλά χρήματα.

Ο Τζόρνταν κέρδισε το 2014 περισσότερα απ' όσα έβγαλε σ' όλη την καριέρα του

Για να καταλάβετε το μέγεθος των κερδών του Μάικλ Τζόρνταν σήμερα, περισσότερο από μία δεκαετία μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, αρκεί να δείτε τα έσοδα που είχε το 2014 και να τα συγκρίνετε με τα λεφτά που κέρδιζε όταν έπαιζε μπάσκετ.

Σύμφωνα με την τηλεοπτική εκπομπή "NewsHour" του αμερικανικού δικτύου "PBS", o Τζόρνταν κέρδισε το 2014 100 εκατομμύρια δολάρια από πωλήσεις παπουτσιών και άλλων προϊόντων που φέρουν το όνομά του. Τα χρήματα αυτά μάλιστα είναι περισσότερα συγκριτικά με όσα κέρδισε από συμβόλαιο ως παίκτης σε 15 χρόνια καριέρας!

Όπως αναφέρει η σχετική έρευνα, ο Τζόρνταν γέμισε τους τραπεζικούς λογαριασμούς του με 94 εκ. δολάρια παίζοντας μπάσκετ, ενώ σήμερα έχει τη δυνατότητα να κερδίζει πολύ περισσότερα μόνο μέσα σε έναν χρόνο, πουλώντας παπούτσια!

Ο Τζόρνταν κέρδισε το 2014 περισσότερα απ' όσα έβγαλε σ' όλη την καριέρα του

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο 6 φορές πρωταθλητής ΝΒΑ με τη φανέλα των Σικάγο Μπουλς, επικαλέστηκε προκαθορισμένες ανειλημμένες υποχρεώσεις, οι οποίες δεν μπορούσαν να μετατεθούν και δεν αποδέχτηκε να παραστεί στην τελική φάση του Ευρωμπάσκετ στη Λιλ, με αφορμή την ένταξη του στην τάξη του 2015 στο ευρωπαϊκό "Hall of Fame", ενώ νωρίτερα το καλοκαίρι είχε βρεθεί στο Παρίσι για επαγγελματικούς λόγους.

Αντιλαμβάνεται λοιπόν κανείς ότι ο Τζόρνταν έχει λόγους να θέτει προτεραιότητες και να δίνει μεγαλύτερη βάση σε εκδηλώσεις που αφορούν τα επαγγελματικά του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK