Ο "βασιλιάς" Τζέιμς επέβαλλε τον νόμο του και προσπέρασε τον Τζόρνταν!

Οι Κλίβερλαντ Καβαλίερς έκαναν το 2-0 στη σειρά με τους Τορόντο Ράπτορς, με τον Λεμπρόν Τζέιμς να είναι για ακόμη μια φορά ασταμάτητος! Όχι μόνο αυτό, κατάφερε με την "μαγική" του εμφάνιση να σπάσει το ρεκόρ του Μάικλ Τζόρνταν! (VIDEO)

Ο "βασιλιάς" Τζέιμς επέβαλλε τον νόμο του και προσπέρασε τον Τζόρνταν!
AP PHOTO/TONY DEJAK

Ο Λεμπρόν Τζέιμς ήταν για ακόμη φορά καταιγιστικός! Απολαυστικός! Μαγικός! Χρησιμοποιείστε όποιο επίθετο θέλετε, η διαφορά μεταξύ τους είναι λίγη. Τα ξημερώματα της Παρασκευής, ο Αμερικανός φόργουορντ έβαλε για ακόμη μια φορά το "στέμμα του βασιλιά" και έδωσε μια παράσταση που θα μείνει αξέχαστη στους Τορόντο Ράπτορς.

Ο ηγέτης των Καβαλίερς "πήρε από το χεράκι" την ομάδα του και την οδήγησε στη νίκη με σκορ 128-110 έχοντας σημειώσει απίστευτα ποσοστά. Σε 41 λεπτά που αγωνίστηκε, πέτυχε 43 πόντους με 18/25 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 4/8 βολές, 14 ασίστ, 8 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και μόλις 1 λάθος!

Μοιραία, η εκπληκτική αυτή εμφάνιση του "βασιλιά", έφερε το δεύτερο μπρέικ της σειράς με τους Ράπτορς, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι έσπασε ένα μεγάλο ρεκόρ που μέχρι πρότινος κατείχε ο Τζόρνταν.

Έφτασε, δηλαδή τα 16 ματς στα πλέι-οφ με 30+ πόντους και 10+ ασίστ στο ίδιο παιχνίδι, ξεπερνώντας τον θρυλικό "MJ 23" που είχε 15 τέτοια ματς!

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ

News 24/7

24MEDIA NETWORK