Οι 213 λέξεις του Κόμπε για τον Χεϊγουόρντ ήταν μία και μία...

Ο Μπράιαντ ήθελε να βγάλει από μέσα του όλα αυτά που ένιωσε βλέποντας τον Γκόρντον Χεϊγουορντ να "σφαδάζει" στο παρκέ. Όπως εκείνος τότε, τον Απρίλιο του 2013.

Boston Celtics' Gordon Hayward grimaces in pain in the first half of an NBA basketball game against the Cleveland Cavaliers, Tuesday, Oct. 17, 2017, in Cleveland. Just five minutes into his Boston career, new Celtics star forward Gordon Hayward gruesomely broke his left ankle, an injury that may end his season. (AP Photo/Tony Dejak)
Boston Celtics' Gordon Hayward grimaces in pain in the first half of an NBA basketball game against the Cleveland Cavaliers, Tuesday, Oct. 17, 2017, in Cleveland. Just five minutes into his Boston career, new Celtics star forward Gordon Hayward gruesomely broke his left ankle, an injury that may end his season. (AP Photo/Tony Dejak) AP PHOTO/TONY DEJAK

Μια ανάρτηση που σπάει κόκαλα, μια κατάθεση ψυχής μέσα από λέξεις κοφτές, ένα μήνυμα από καρδιάς.

Ο Κόμπε Μπράιαντ ξεροκατάπιε προτού γράψει (στο instagram) για τον Γκόρντον Χεϊγουορντ. Έπρεπε να είναι ειλικρινής τόσο με τον εαυτό του όσο και τον άτυχο φόργουορντ των Σέλτικς.

Δεν ήθελε να λειάνει τις γωνίες, να στρογγυλοποιήσει την αλήθεια, να τον αφήσει να ζει μια άλλη πραγματικότητα. Ταυτόχρονα όμως σκόπευε να γίνει ο φάρος, το φως στο σκοτεινό δωμάτιο που ο Χεϊγουόρντ έχει βρεθεί τις τελευταίες ώρες.

Και έγραψε αυτό ακριβώς:

" Να είσαι λυπημένος. Να είσαι τρελαμένος. Να είσαι απογοητευμένος. Ούρλιαξε. Κλάψε. Μελαγχόλησε. Όταν ξυπνάς, θα σκέφτεται πως ήταν απλώς ένας εφιάλτης για να συνειδητοποιήσεις μονάχα πως όλα είναι τόσο αληθινά. Θα είσαι θυμωμένος και θα εύχεσαι για την προηγούμενη ημέρα, το προηγούμενο παιχνίδι, εκείνη τη φάση. Αλλά η πραγματικότητα δεν δίνει τίποτα πίσω, ούτε σε σένα.

Είναι ώρα να προχωρήσεις και να επικεντρωθείς στο να κάνεις όλα όσα εξαρτώνται από σένα για να προετοιμαστείς για την επέμβαση, να ρωτήσεις όλα αυτά που θα σε κάνουν να καταλάβεις στα σίγουρα τη διαδικασία έτσι ώστε ν' αποτυπωθεί στο υποσυνείδητο όταν θα χειρουργείσαι και να έχεις περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας.

Μετά επικεντρώσου στην αποθεραπεία μέρα με τη μέρα. Είναι ένα μακρύ ταξίδι, αλλά αν εστιάσεις στους μικρούς σταθμούς κατά τη διάρκεια της διαδρομής θα βρεις ομορφιά στην προσπάθεια να κάνεις απλά πράγματα που πριν απ' αυτόν τον τραυματισμό τα θεωρούσες δεδομένα. Αυτό θα σημαίνει πως όταν επιστρέψεις θα έχεις μια νέα προοπτική. Θα είσαι τόσο ευγνώμων που θα μπορείς να στέκεσαι, να περπατάς, να τρέχεις που θα γυμνάζεσαι σκληρότερα απ' όσο ποτέ. Θα δεις την πίστη μέσα να μεγαλώνει σε κάθε σταθμό και θα γυρίσεις καλύτερος παίκτης. Τα καλύτερα σ' αυτό το ταξίδι αδερφέ μου..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK