Οι δύο νέοι συμπαίκτες του Αντετοκούνμπο

Από τους Χόρνετς "ψώνισαν" οι Μπακς, με τον Τζέισον Κιντ να εξασφαλίζει επιπλέον επιλογές στη γραμμή των ψηλών. Ποιοι είναι οι νέοι συμπαίκτες του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Οι δύο νέοι συμπαίκτες του Αντετοκούνμπο

Οι εννέα ήττες στα τελευταία δέκα παιχνίδια θορύβησαν τους Χάμοντς - Κιντ και η ενίσχυση ήταν μονόδρομος προκειμένου οι Μπακς να μην χάσουν το τρένο για την post season.

Πού ενισχύθηκαν τα "ελάφια"; Στη φροντ λάιν. Εκεί που εφέτος ο Γκρεγκ Μονρό είναι πολύ πιο χρήσιμος απ' όσο πέρυσι, αλλά βοήθειες δεν είχε. Και γι' αυτό αποφασίστηκε να βγουν στην αγορά για ψηλούς. Αμφότεροι βρέθηκαν στους Χόρνετς.

Πρόκειται για τον Ρόι Χίμπερτ, άλλοτε βασικό 5άρι των Πέισερς και για ένα... φεγγάρι των Λέικερς, και τον Σπένσερ Χοζ. Ο ένας ήρθε για να δώσει όγκο στη ρακέτα, αμυντική συνέπεια και ριμπάουντ (6.4 ανά αγώνα στην καριέρα του). Ο άλλος για την ευελιξία του να παίζει δύο θέσεις και κυρίως να σουτάρει απ' έξω με ποσοστό καριέρας 35% παρά τα 2μ17.

Για να έρθουν χρειάστηκε να δοθεί στη Σάρλοτ ο Μάιλς Πλάμλι, ο οποίος είχε πολύ βαρύ συμβόλαιο, και ν' απελευθερωθεί ο Στιβ Νόβακ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK