Οι Γουόριορς έδωσαν τον Μπόγκατ στους Μάβερικς, κράτησαν τον Λίβινγκστον

Ο Άντριου Μπόγκατ θα συνεχίζει την καριέρα του στους Μάβερικς ελέω... Κέβιν Ντουράντ.

Dec. 30, 2015 - Dallas, TX, USA - The Golden State Warriors' Andrew Bogut (12) tries to move around the Dallas Mavericks' Zaza Pachulia in the first quarter at the American Airlines Center in Dallas on Wednesday, Dec. 30, 2015. The Mavs won, 114-91 (Photo by Paul Moseley/Zuma Press/Icon Sportswire)
Μπόγκατ Γουόριορς Μάβερικς PAUL MOSELEY/ZUMA PRESS/ICON SPORTSWIRE

Το ντόμινο που έφερε η μετακίνηση του Κέβιν Ντουράντ στους Γουόριορς είχε για πρώτο... θύμα τον Άντριου Μπόγκατ.

Επειδή οι "πολεμιστές" οφείλουν να δημιουργήσουν χώρο στο salary cap για τον Αμερικάνο σταρ, άρχισαν άμεσα να ξεφορτώνονται συμβόλαια. Το πρώτο εξ αυτών του βασικού σέντερ τους.

Ο 31χρονος Αυστραλός, που χτύπησε στη διάρκεια των τελικών και η απουσία του ήταν εμφανής, κατέληξε στους Ντάλας Μάβερικς, οι οποίοι έψαχναν για 5άρι στην αγορά έχοντας αποτύχει να υπογράψουν τον Γουαϊτσάιντ.

Την επόμενη σεζόν ο Μπόγκατ των 5.4 πόντων, 7 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ πέρυσι στη ρέγκιουλαρ σίζον πρόκειται να λάβει 11 εκατ. δολάρια. Τα οποία από το ταμείο των Γουόριορς θα βαραίνουν πλέον αυτό των Μάβερικς.

Αντιθέτως οι Γουόριορς έκαναν χρήση της οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου του τρομερά χρήσιμου Σον Λίβινγκστον και θα τον κρατήσουν για ακόμη ένα χρόνο έναντι 5.8 εκατ. δολαρίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Ντουράντ στους Γουόριορς!
Κάρι πασάρει και Ντουράντ σκοράρει: Έτσι θα ταιριάξουν

News 24/7

24MEDIA NETWORK