Όχι κι εσύ, Τζέιμς Χάρντεν...

Ο Τζέιμς Χάρντεν γύρισε το πόδι του, αλλά οι Ρόκετς υποφέρουν περισσότερο απ' αυτόν. Πώς θα συμπεριφερθούν στο παρκέ χωρίς τον απόλυτο ηγέτη τους;

El permitral James Harden (13), de los Rockets de Houston, busca abrirse espacio ante el base Josh Hart, derecha, de los Lakers de Los Ángeles, en duelo de NBA del domingo 31 de diciembre de 2017, en Houston. (AP Foto/Michael Wyke)
Χάρντεν Ρόκετς AP FOTO/MICHAEL WYKE

Οι Ρόκετς θα δοκιμαστούν σκληρά. Η απουσία του Τζέιμς Χάρντεν λόγω διστρέμματος για τις επόμενες δύο εβδομάδες (και βλέπουμε) ανατρέπει τα δεδομένα και δημιουργεί άλλα, νέα. Ο Μάικ Ντ'Αντόνι δεν χάνει μονάχα τον πρώτο σκόρερ του (32.3 πόντοι), αλλά και τον άνθρωπο που ευθύνεται για όλο αυτό που έχει φτιάξει.

Ο Χάρντεν δεν είναι απλώς ο ηγέτης του Χιούστον. Είναι ο κουμανταδόρος ενός ολόκληρου καραβιού. Με 9.1 ασίστ ανά αγώνα και 30.6 στο σύστημα αξιολόγησης αφήνει το υπόλοιπο σύνολο ακέφαλο. Μόνο ο Κρις Πολ έχει πλέον τη... δύναμη να κουβαλήσει στους ώμους του τέτοια ευθύνη. Θ' αντέξει όμως, έχοντας ήδη δυο τραυματισμούς στο... παθητικό του με 18 συμμετοχές στα πρώτα 35;

Με τους Λέικερς έπαιξε 42 λεπτά και έδωσε 28 πόντους - 10 ασίστ. Δίπλα όμως στον "μούσια". Τώρα που θα είναι μόνος; Ιδίως σε μια περίοδο κάμψης για τις "ρουκέτες" (μία νίκη στα τελευταία έξι ματς).

Ο Χάρντεν θεωρείτο βιονικός χάνοντας μόλις δύο ματς την προηγούμενη 3ετία. Δυστυχώς όμως και οι σκληροί λυγίζουν...

News 24/7

24MEDIA NETWORK