Οι κορυφαίες στιγμές των Ελλήνων στο NBA

Γιάννης Αντετοκούμπο, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Κώστας Παπανικολάου, αλλά όχι Νικ Καλάθης ή Κώστας Κουφός στις καλύτερες φάσεις του NBA 2014-2015.

Οι κορυφαίες στιγμές των Ελλήνων στο NBA
Παπανικολάου-Αντετοκούνμπο

Το NBA συγκέντρωσε τα highlights των Ελλήνων παικτών του πρωταθλήματος της περσινής σεζόν και έφτιαξε ένα VIDEO με αυτά, παρ' όλα λησμόνησε δύο παίκτες, τους Νικ Καλάθη και Κώστα Κουφό.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει την τιμητική του, έχοντας σχεδόν... κλεισμένη θέση στο top 10 κάθε ημέρας, ο Κώστας Παπανικολάου συνεισέφερε κι αυτός με ορισμένα στιγμιότυπα, ενώ στο VIDEO υπάρχουν και φάσεις από τον Θανάση Αντετοκούνμπο, έστω κι αν πέρυσι αγωνίστηκε στους Γουέστεστερ Νικς της D-League, ήτοι στις... ρεζέρβες των Νιου Γιορκ Νικς.

Παρ' όλα αυτά, υπάρχει ένα πρόβλημα με τις φάσεις που επέλεξαν οι άνθρωποι του NBA, αφού δεν υπάρχει κανένα στιγμιότυπο από τους δύο άλλους Έλληνες του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου.

Τόσο ο νυν παίκτης του Παναθηναϊκού όσο και ο νυν παίκτης των Σακραμέντο Κινγκς πρωταγωνίστησαν σε ορισμένες καταπληκτικές στιγμές την περασμένη σεζόν ως συμπαίκτες στους Μέμφις Γκρίζλις και είχαν παρουσία σε ορισμένα top 10, ακόμα και σε υψηλές θέσεις.

Δείτε το VIDEO του NBA

Τα highlights του Κώστα Κουφού

Τα highlights του Νικ Καλάθη

News 24/7

24MEDIA NETWORK