Οι Μάβερικς ποντάρουν στον Λι

Ο Ντιρκ Νοβίτσκι θα έχει τον Ντέιβιντ Λι να τον ξεκουράζει.

Οι Μάβερικς ποντάρουν στον Λι
Λι Μάβερικς

Ο Ντέιβιντ Λι δεν έμεινε χωρίς ομάδα, παρόλο που δεν χωρούσε στους αθλητικούς Σέλτικς. Οι Μάβερικς τον προσέγγισαν άμεσα και προέκυψε συμφωνία μέχρι το τέλος της σεζόν.

Το Ντάλας βρίσκεται, μάλλον απρόσμενα, σε τροχιά πλέι οφ (6η θέση στη Δύση), αλλά για να συνεχίσει ανάλογα είχε ανάγκη από παίκτες με παραστάσεις πρωταθλήτισμού. Ο 33χρονος πάουερ φόργουορντ, αν και σε πτωτική πορεία, έχει ζήσει τέτοιες καταστάσεις και η παρουσία του στον πάγκο θα ενισχύσει τις επιλογές του Ρικ Καρλάιλ.

Ο Λι είναι παίκτης που στην καριέρα του έχει 14.4 πόντους και 9.2 ριμπάουντ ανά συμμετοχή. Στην καλύτερη σεζόν του, στη Νέα Υόρκη το 2009-10, είχε 20.2 πόντους, 11.7 ριμπάουντ και 3.6 ασίστ. Στους Γουόριορς ήταν το βασικό τεσσάρι μέχρι να τραυματιστεί, υποχωρώντας μοιραία στο ροτέισον, και μαζί ο παίκτης με το πιο μεγάλο συμβόλαιο. Παρόλο που ήταν παραγκωνισμένος από τον Κερ, έφυγε πρωταθλητής.

Στους Μαβς θα είναι η αλλαγή του Ντιρκ Νοβίτσκι, αφού ναι μεν φιλότιμος ο Βιλανουέβα, αλλά όχι αντι-Νοβίτσκι. Αντίθετα ο υγιής Λι είχε φτάσει να γίνει All Star.

News 24/7

24MEDIA NETWORK