Οι Μάβερικς ποντάρουν στον νέο... Νοβίτσκι

Δεν ψάξουν ούτε στην Ευρώπη ούτε θα περιμένουν το ντραφτ για να χτίσουν την ομάδα της επόμενης 10ετίας οι Ντάλας Μάβερικς. Βρήκαν αυτόν που ήθελαν στο ΝΒΑ!

Οι Μάβερικς ποντάρουν στον νέο... Νοβίτσκι

Ο Ντιρκ Νοβίτσκι ετοιμάζεται να συνταξιοδοτηθεί και οι Μάβερικς αρχίζουν να χτίζουν την επόμενη ημέρα. Έχοντας ανάγκη από έναν παίκτη - σημείο αναφοράς επέλεξαν να χτίσουν το ρόστερ γύρω από τον Νέρλενς Νόελ.

Στις 2,5 σεζόν που έχει παίξει στο ΝΒΑ με τους Σίξερς, ασχέτως αν έγινε ντραφτ το 2013, ο Νόελ έχει παίξει σε 171 αγώνες, αλλά δεν μπόρεσε να ξεχωρίσει. Οι "καουμπόηδες" παρόλα αυτά ποντάρουν στο γεγονός πως έχει πολλά περιθώρια εξέλιξης, προκειμένου να γίνει παίκτης με περισσότερους από 11.1 πόντους και 8.1 ριμπάουντ που είχε στην καλύτερη σεζόν του πέρυσι.

Τι πήρε η Φιλαντέλφια για να δώσει τον Νόελ; Τον Τζάστιν Άντερσον, τον Άντριου Μπόγκατ και ένα ντραφτ-πικ στον πρώτο γύρο. Όλοι ευχαριστημένοι δηλαδή...

Λίγο αργότερα οι Μαβς πέταξαν στη δεξαμενή των ελεύθερων τον Ντέρον Γουίλιαμς σε μια κίνηση που επιβεβαιώνει την πρόθεσή τους να θυσιάσουν κάθε πιθανότητα να παίξουν στα πλέι οφ δημιουργώντας χώρο για του χρόνου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK