Οι Πέισερς ψάχνουν προπονητή: Ο Μπερντ "έφαγε" τον Βόγκελ

Οι Πέισερς ψάχνουν για προπονητή και ο Κρις Βόγκελ για δουλειά, αφού οι δρόμοι τους χώρισαν.

Οι Πέισερς ψάχνουν προπονητή: Ο Μπερντ "έφαγε" τον Βόγκελ
Βόγκελ Μπερντ

Ο Φρανκ Βόγκελ και τα όσα κατάφερε με τους Πέισερς δεν εκτιμήθηκαν από τον Λάρι Μπερντ, ο οποίος ανακοίνωσε το διαζύγιο των δύο πλευρών.

Ο 43χρονος κόουτς ανέλαβε τα ηνία το 2011 ως υπηρεσιακός μετά την απόλυση του Τζιμ Ο'Μπράιεν και στη θητεία του στην Ινδιανάπολη οδήγησε πέντε φορές την ομάδα στην post season και δύο φορές έως τους τελικούς της Ανατολής, εκεί που έχασε αμφότερες από τους Χιτ. Συνολικά είχε ρεκόρ 250-181 στην κανονική περίοδο και 31-30 στα πλέι οφς.

Εφέτος οι Πέισερς αποκλείστηκαν στον α' γύρο μετά από σκληρές μάχες απέναντι στους Ράπτορς (4-3), μολονότι τερμάτισαν έβδομη στην Ανατολή. Κατά τον πρόεδρο Μπερντ " αποφασίσαμε πως μια νέα φωνή είναι αναγκαία εδώ μέσα" . Και εξηγήθηκε: " Κάποιες φορές η δουλειά μου είναι χάλια. Είχα χρόνο να σκεφτώ και να αξιολογήσω την ομάδα κατά τη διάρκεια της σεζόν. Είχα μεγαλύτερες προσδοκίες από τους περισσότερους για το πώς η ομάδα θα έπρεπε να παίζει. Κατέληξα σ' ένα συμπέρασμα και αποφάσισα να μην ανανεώσουμε".

Η προσήλωση του Βόγκελ στην άμυνα ήταν ίσως η αχίλλειος πτέρνα του. Ο Μπερντ ήθελε οι Πέισερς να παίζουν πιο γρήγορα και η αποχώρηση των Χίμπερτ και Γουέστ οδήγησε προς τα εκεί τον νεαρό προπονητή. Ωστόσο με 102.2 πόντους η Ιντιάνα δεν μπόρεσε ν' αλλάξει πραγματικά, έχοντας μόλις τη 17η επίθεση στη λίγκα!

Ήδη το όνομά του κυκλοφόρησε για τους Νικς. Λέτε να πάρει την εκδίκησή του;

News 24/7

24MEDIA NETWORK