Οι πρωταθλητέςΚαβς στο δρόμο των Μπακς: όλα τα ζευγάρια των playoffs

Τα δεδομένα που δεν άλλαξαν μετά τα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής, οι διασταυρώσεις που φέρνουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να παίζει άμυνα τον Λεμπρόν Τζέιμς και το μεγάλο ανατολικό ντέρμπι στον α' γύρο. Τι θα δούμε πλέον στο ΝΒΑ;

Οι πρωταθλητέςΚαβς στο δρόμο των Μπακς: όλα τα ζευγάρια των playoffs

Πιο προβλέψιμο κι απ' αυτό της... ελληνικής Super League ήταν το φινάλε της ρέγκιουλαρ σίζον στον ΝΒΑ. Οι ομάδες που είχαν βαθμολογικό κίνητρο έπαιξαν με βασικούς, οι άλλες κατέβηκαν για να κατέβουν και οι ανατροπές στην κατάταξη που θα μπορούσαν να γίνουν δεν έγιναν ποτέ!

- Τη στιγμή που οι Σέλτικς σκύλιαζαν για την πρωτιά στην Ανατολή, ο Τζέισον Κιντ δεν χρησιμοποιούσε λεπτό λεπτό τον Αντετοκούνμπο, τον Σνελ και τον Ντελαβεντόβα, ενώ είχε εκτός αποστολής τον Μίντλετον.

- Τη στιγμή που οι Πέισερς έβγαζαν τα... συκώτια του Πολ Τζορτζ παίρνοντας ό,τι μπορούσαν (32 πόντοι, 11 ριμπάουντ σε 40 λεπτά), οι Χοκς έπαιζαν με βασικούς τον Καλδερόν, τον Μπέμπρι και τον Χάμφρις.

- Τη στιγμή που οι Ράπτορς ξεκούραζαν μονάχα τον ΝτεΡόζαν, οι Καβαλίερς είχαν στην ίδια 5άδα τους Σάμπερτ - Φράι - Τζόουνς και έδιναν 24 λεπτά στον Ταβάρες.

- Τη στιγμή που οι Γουίζαρντς μόνο μάγοι δεν ήταν χωρίς Γουόλ - Μπιλ, οι Χιτ έδιναν ό,τι είχαν και δεν είχαν για να κλέψουν την όγδοη θέση.

Υπό αυτές τις συνθήκες όλα τ' αποτελέσματα ήταν τα... προβλεπόμενα και η κατάταξη, στην Ανατολή που υπήρχαν ανοικτά ζητήματα, δεν μεταβλήθηκε με το Μαϊάμι να βγαίνει χαμένο.

Τι προέκυψε απ' όλα αυτά; Ότι αν οι Μπακς περάσουν το εμπόδιο των Ράπτορς με μειονέκτημα έδρας, τότε θα συναντήσουν τους πρωταθλητές Καβαλίερς του Τζέιμς. Ποιος πιστεύει αλήθεια ότι θ' αποκλειστούν από τους Πέισερς;

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ

Νικς - Σίξερς 114-113

Σέλτικς - Μπακς 112-94

Πέισερς - Χοκς 104-86

Γκρίζλις - Μάβερικς 93-100

Μπουλς - Νετς 112-73

Θάντερ - Νάγκετς 105-111

Μάτζικ - Πίστονς 113-109

Καβαλίερς - Ράπτορς 83-98

Χιτ - Γουίζαρντς 110-92

Τζαζ - Σπερς 101-97

Κλίπερς - Κινγκς 115-95

Γουόριορς - Λέικερς 109-94

Μπλέιζερς - Πέλικανς 100-103

ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΩΝ ΠΛΕΪ ΟΦ

Ανατολή

Μπόστον Σέλτικς - Σικάγο Μπουλς

Κλίβελαντ Καβαλίερς - Ιντιάνα Πέισερς

Τορόντο Ράπτορς - Μιλγουόκι Μπακς

Ουάσινγκτον Γουίζαρντς - Ατλάντα Χοκς.

Δύση

Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς - Πόρτλαντ Μπλέιζερς

Σαν Αντόνιο Σπερς - Μέμφις Γκρίζλις

Χιούστον Ρόκετς - Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ

Λος Άντζελες Κλίπερς - Γιούτα Τζαζ

Photo Credits: AP Photo/Charles Krupa

News 24/7

24MEDIA NETWORK