Οι Ρόκετς απέλυσαν τον ΜακΧέιλ

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκονται οι Χιούστον Ρόκετς μετά την αιφνίδια αποπομπή του Κέβιν ΜακΧέιλ από την τεχνική ηγεσία.

Οι Ρόκετς απέλυσαν τον ΜακΧέιλ
ΜακΧέιλ Ρόκετς

Ο κύκλος του Κέβιν ΜακΧέιλ στους Χιούστον Ρόκετς έκλεισε απότομα μετά το 111-95 από τους Σέλτικς, αποτέλεσμα που έφερε την τέταρτη σερί ήττα και έβδομη στα πρώτα έντεκα ματς της νέας σεζόν.

Ο ΜακΧέιλ δούλευε για τις "ρουκέτες" από τον Ιούνιο του 2011. Το Δεκέμβριο του 2014, και μετά από δύο σερί παρουσίες στα πλέι οφ, είχε υπογράψει επέκταση συμβολαίου για τρία χρόνια και στο φινάλε της ίδιας σεζόν (2015) οδήγησε την ομάδα του Χιούστον έως τους τελικούς της Δυτικής Περιφέρειας (αποκλεισμός από τους Γουόριορς) για πρώτη φορά μετά το 1997!

Στράβωσαν όμως τα πράγματα και η κατάσταση ξέφυγε από τα χέρια του, με αποτέλεσμα ν' απολυθεί προκειμένου ν' αντιστραφεί το κλίμα. Αποχωρεί με ρεκόρ 193 νικών - 130 ηττών.

Περισσότερο ο ΜακΧέιλ χρεώνεται το γεγονός ότι ο Χάρντεν δεν έχει δέσει με τον Λόσον στην περιφέρεια, με αποτέλεσμα να μην προσφέρουν στο επίπεδο που μπορούν. Αμφότεροι έχουν κάτω από 30% στο τρίποντο και λιγότερες από 6 ασίστ ανά αγώνα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK