Οι Τζαζ ήταν χαρντ ροκ και "κήδεψαν" τους Κλίπερς

Στην πιο αλλοπρόσαλλη σειρά της πρώτης φάσης των playoffs του ΝΒΑ η Γιούτα ολοκλήρωσε το έργο της και με τρίτη νίκη στο Λος Άντζελες έγινε η αντίπαλος των Γουόριορς στο δρόμο για τους τελικούς της Δύσης. Έπεσε η αυλαία για τον Πολ Πιρς!

Utah Jazz guard George Hill, right, drives past Los Angeles Clippers center DeAndre Jordan during the first half in Game 7 of an NBA basketball first-round playoff series, Sunday, April 30, 2017, in Los Angeles. (AP Photo/Mark J. Terrill)
Utah Jazz guard George Hill, right, drives past Los Angeles Clippers center DeAndre Jordan during the first half in Game 7 of an NBA basketball first-round playoff series, Sunday, April 30, 2017, in Los Angeles. (AP Photo/Mark J. Terrill) AP

Μια ομάδα που σε έβδομο ματς της σειράς και δη εκτός έδρας υποπίπτει σε οκτώ λάθη μόνο έχει αυτομάτως το πλεονέκτημα για τη νίκη-πρόκριση.

Αυτοί ήταν, φυσικά, οι Τζαζ και με τρίτο μπρέικ στο Λος Άντζελες (104-91) πέταξαν εκτός συνέχειας τους Κλίπερς, οι οποίοι φαίνεται πως δεν θα μπορέσουν ΠΟΤΕ να σταθούν στο ύψος των Λέικερς! Διότι σε ακόμη ένα πολύ μεγάλο ματς τα θαλάσσωσαν και γκρέμισαν ό,τι έχτισαν με το διπλό στο Σολτ Λέικ.

Από τη δεύτερη περίοδο το παιχνίδι πήγε ακριβώς εκεί που το ήθελαν οι φιλοξενούμενοι, με αποτέλεσμα να ξεφύγουν 41-30 και να μην κοιτάξουν πίσω. Η υπέρ τους διαφορά μάλιστα ξεπέρασε τους 20 πόντους (71-50) και παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν οι Κλίπερς για να επιστρέψουν προκοπή δεν είδαν.

Και πως να συμβεί διαφορετικά όταν ο Κρις Πολ, ο ηγέτης τους, τελειώνει το ματς με 13 πόντους από 6/17 σουτ! Συνολικά μάλιστα η ομάδα του Ρίβερς σούταρε με 26% από το τρίποντο και με 58% στις βολές! Οι φειδωλοί Τζαζ είχαν αντίστοιχα 46% και 78%! Να οι 13 πόντοι της τελικής διαφοράς.

Photo Credits: AP Photo/Mark J. Terrill

News 24/7

24MEDIA NETWORK