Φόρεσε φανέλα Αντετοκούνμπο ο Πρίντεζης!

Φουλ του... Yannis! Λίγες ημέρες πριν τη λήξη της ψηφοφορίας για τους βασικούς του All Star Game, ο Γιώργος Πρίντεζης στήριξε εμπράκτως τον Γιάννη Αντετοκούνμπο (PHOTO)

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS (Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ονειρεύεται να γίνει ο πρώτος Έλληνας μπασκετμπολίστας που θα πάρει μέρος σε All Star Game στον μαγικό κόσμο του NBA και όλοι οι Έλληνες έχουν συστρατευτεί σε αυτή την προσπάθεια, δίνοντας απλόχερα την ψήφο τους για τον σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς.

Την Παρασκευή, λίγες ημέρες πριν τη λήξη της ψηφοφορίας για τους βασικούς του φετινού All Star Game της Ορλεάνης, έδωσε την ψήφο του στον Yiannis και ο Γιώργος Πρίντεζης, με τον υπαρχήγο του Ολυμπιακού να φοράει μάλιστα και μία φανέλα με το όνομα του συμπαίκτη του στην εθνική ομάδα στην πλάτη του.

ΠΟΝΤΑΡΕΤΕ ΣΤΟΝ... GIANNIS

Ο Stoiximan.gr προσφέρει αρκετές αποδόσεις για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο τόσο σε ενδεχόμενη συμμετοχή του στο All Star Game όσο και για την κανονική περίοδο. Ας δούμε μερικά παραδείγματα:

Μέσος όρος στο άθροισμα Ριμπάουντ και Κοψιμάτων - Κανονική περίοδος 2016-2017 over 11 στο 1,87, όπως και τα Μέσος όρος κλεψιμάτων-Κανονική περίοδος 2016-2017 over 2 στο 2,20, Μέσος όρος στο άθροισμα Πόντων και Ασσίστ - Κανονική περίοδος 2016-2017 over 30,5 στο 1,87. Δείτε όλες τις αποδόσεις και τα στοιχήματα πατώντας ΕΔΩ .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Συγκινήθηκε και απάντησε στον Πρίντεζη ο Βασιλόπουλος
Γιώργο Πρίντεζη είσαι μεγάλη καρδιά!
Διπλό τετράδας από μία ΟΜΑΔΑ!
ΜΕΓΑΛΟΣ Ολυμπιακός και χωρίς τον αρχηγό!

News 24/7

24MEDIA NETWORK