Οπαδός ζήτησε συγνώμη από τον Ουέστμπρουκ για τη χειρονομία του

Ένας φίλος των Σίξερς προκάλεσε με μια άσεμνη χειρονομία των Ράσελ Ουέστμπρουκ στο ματς με τη Θάντερ, όμως φαίνεται πως το... μετάνιωσε.

Οπαδός ζήτησε συγνώμη από τον Ουέστμπρουκ για τη χειρονομία του

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Φιλαδέλφια με την Οκλαχόμα, κάποιος οπαδός των γηπεδούχων που καθόταν στις πρώτες σειρές του θέλησε να βγάλει το... άχτι του απέναντι στον Ράσελ Ουέστμπρουκ, κάνοντας του άσεμνες χειρονομίες με τα δύο του χέρια, όμως την... πάτησε.

Οπαδός ζήτησε συγνώμη από τον Ουέστμπρουκ για τη χειρονομία του

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Φιλαντέλφια με την Οκλαχόμα, κάποιος οπαδός των γηπεδούχων που καθόταν στις πρώτες σειρές του θέλησε να βγάλει το... άχτι του απέναντι στον Ράσελ Γουέστμπρουκ, κάνοντας του άσεμνες χειρονομίες με τα δύο του χέρια, όμως την... πάτησε.

Πάντως μια ημέρα μετά ο εν λόγω οπαδός φαίνεται πως κατάλαβε το λάθος του και θέλησε να ζητήσει συγνώμη από τον Αμερικανό άσο "Έχω εργαστεί ως κωμικός και καταλαβαίνω ότι κάποιες φορές μπορεί κάτι να πειράξει τον άλλον. Αλλά η αλήθεια είναι πως με προκάλεσε. Αρχικά τον γιούχαρα και εκείνος με κοιτούσε ειρωνικά για το βάρος μου.

Η αντίδρασή μου πάντως προς τον Ουέστμπρουκ ήταν απαράδεκτη και ντρέπομαι. Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τους φιλάθλους των Σίξερς, από την ομάδα, τους συναδέλφους μου και τον ίδιο τον Ουέστμπρουκ".

Θυμηθείτε τι έκανε:

News 24/7

24MEDIA NETWORK