Όποιος προλάβει τον Άντονι θ' αρπάξει

Χρήση του όρου αποδέσμευσης από τους Νικς προτίθεται να κάνει ο Καρμέλο Άντονι, εξέλιξη που θα κάνει τρομερά ενδιαφέρον το μεταγραφικό παζάρι στο ΝΒΑ.

Όποιος προλάβει τον Άντονι θ' αρπάξει

Όπως έγραψε η USA Today, επικαλούμενη άτομο του στενού περιβάλλοντος του παίκτη, δύο είναι οι λόγοι που ο Νεοϋορκέζος αστέρας προβαίνει σε μια τέτοια πράξη: είτε θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους την ομάδα του "μεγάλου μήλου" προκειμένου να είναι εξασφαλισμένος για το μέλλον είτε ψάχνει νέες προκλήσεις στην καριέρα του και πιθανόν ένα δαχτυλίδι πρωταθλητή.

Για τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του ο Άντονι επρόκειτο να λάβει 23.3 εκατ. δολάρια, ποσό διόλου ευκαταφρόνητο. Παρόλα αυτά ο ίδιος προτιμάει όπως φαίνεται το δρόμο του "opt out".

Ο 30χρονος φόργουορντ και πρώτος σκόρερ στο ΝΒΑ τη σεζόν 2012-13 θα είναι ελεύθερος από την 1 Ιουλίου, οποιαδήποτε συμφωνία πάντως θ' ανακοινωθεί μετά τις 10 του ίδιου μήνα.

Οι ομάδες που φημολογείται ότι θα τον προσεγγίσουν είναι οι Μπουλς, οι Ρόκετς, οι Λέικερς και οι Χιτ. Φυσικά οι Νικς θα προσπαθήσουν να τον δελεάσουν με νέο συμβόλαιο πέντε ετών, έναντι 130 εκατ. δολαρίων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK