"Όργια" Αντετοκούνμπο: ΤΡΙΠΛΗ συμμετοχή στο TOP-10

Το κατάφερε κι αυτό ο Αντετοκούνμπο! O Greek Freak προσέφερε άφθονο θέαμα στο ματς των Μπακς με τη Θάντερ και ο επίσημος λογαριασμός του ΝΒΑ συμπεριέλαβε τρεις φάσεις του στο TOP-10 της ημέρας.

"Όργια" Αντετοκούνμπο: ΤΡΙΠΛΗ συμμετοχή στο TOP-10

Ό,τι και να πούμε είναι λίγο. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε άλλη μια σπουδαία εμφάνιση με τη φανέλα των Μπακς και σημείωσε το τρίτο τριπλ-νταμπλ της καριέρας του κόντρα στη Θάντερ. Η ομάδα του μπορεί να έχασε με 104-96, όμως ο Greek Freak ξεπέρασε για άλλη μία φορά τον εαυτό του, τελειώνοντας το ματς με 26 πόντους (8/18 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 10/11 βολές), 12 ριμπάουντ, 10 ασίστ, 4 κοψίματα και 3 κλεψίματα.

Κι όχι μόνο αυτό, αφού ο επίσημος λογαριασμός του ΝΒΑ συμπεριέλαβε τρεις φάσεις του στο TOP-10 της ημέρας, κάτι που φυσικά δεν είχε ξαναγίνει μέχρι και σήμερα.

Ο Αντετοκούνμπο λοιπόν βρίσκεται στο " 7", στο " 5" και στο " 2" των καλύτερων φάσεων της βραδιάς. Όλες του οι φάσεις είναι καρφώματα, ωστόσο αυτή στο δύο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ακόμη και ως μία από τις καλύτερες της χρονιάς.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Το poster κάρφωμα που κάνει πάνω στον Σερζ Ιμπάκα είναι πραγματικά συγκλονιστικό. Για την ιστορία, την πρώτη θέση του την "έκλεψε" ο Κένεθ Φαρίντ με ένα κάρφωμα στη λήξη του αγώνα των Νάγκετς με τους Μάβερικς, χάρη στο οποίο το ματς πήγε στην παράταση (κέρδισαν οι Νάγκετς).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Έκανε triple double ο Αντετοκούνμπο! Τα έσπασαν και συνετρίβησαν οι Γουόριορς

News 24/7

24MEDIA NETWORK