VIDEO: Όταν ο Μάτζικ πρωτοσυνάντησε τον Τζόρνταν!

Η 2α Δεκεμβρίου είναι μία από τις πιο σημαδιακές ημερομηνίες στην ιστορία του ΝΒΑ! Γιατί τότε βρέθηκαν για πρώτη φορά στο ίδιο παρκέ ο Μάτζικ Τζόνσον και ο Μάικλ Τζόρνταν. Δείτε το τρομερό VIDEO του ΝΒΑ.

VIDEO: Όταν ο Μάτζικ πρωτοσυνάντησε τον Τζόρνταν!

Μάτζικ ή Τζόρνταν; Ακόμη κι αν μέχρι σήμερα οι απόψεις διίστανται, αυτό που δεν αμφισβητεί κανείς είναι πως οι δυο αυτοί θρύλοι αποτέλεσαν τους παίκτες που άλλαξαν το μπάσκετ, το έβαλαν σε άλλο επίπεδο.

Η αρχή έγινε σαν σήμερα πριν από 32 χρόνια! Κυριακή στο "Φόρουμ" του Λος Άντζελες ήταν τότε που ο ρούκι Μάικλ πήγε για πρώτη φορά στην έδρα των Λέικερς για ν' αντιμετωπίσει τους φιναλίστ της περυσινής χρονιάς. Μαζί και τον ήδη φτασμένο Μάτζικ, ο οποίος είχε πίσω του τέσσερις σεζόν, δύο πρωταθλήματα και δύο τίτλους MVP σε τελικούς!

Οι δυο τους ήρθαν πολλές φορές αντιμέτωποι σε καταστάσεις άμυνας-επίθεσης. Πότε κέρδισε ο ένας και πότε ο άλλος. Τελευταίος πάντως... γέλασε ο Τζόρνταν, ο οποίος είχε φύγει με το διπλό χάρη στο οριακό 113-112, χάρη σε δικούς 20 πόντους με 7/13 σουτ, 3 ασίστ και 2 ριμπάουντ. Ο Μάτζικ, από την άλλη, είχε 12 πόντους, 16 ασίστ και 7 ριμπάουντ, ενώ ο Τζόρνταν

Το video του ΝΒΑ είναι συγκλονιστικό:

News 24/7

24MEDIA NETWORK