Όχι ένα, αλλά πέντε τα λάθη των διαιτητών στο Σπερς-Θάντερ

Το φάουλ του Γουέιτερς στον Τζινόμπιλι δεν ήταν το μοναδικό λάθος των διαιτητών στα τελευταία 13.5'' του αγώνα Σπερς-Θάντερ για τα ημιτελικά της Δύσης. Πέντε ήταν οι παραβάσεις που δεν σφυρίχτηκαν.

Όχι ένα, αλλά πέντε τα λάθη των διαιτητών στο Σπερς-Θάντερ

Στο ΝΒΑ έχουν το θάρρος να παραδεχθούν τα λάθη των διαιτητών και να κάνουν αυτοκριτική. Από τη στιγμή που μια φάση σήκωσε τόση συζήτηση, δεν κρύφτηκαν. Τη μελέτησαν και αποφάνθηκαν.

Από την αρχή μέχρι το τέλος όμως. Γι' αυτό και είδαν ότι δεν ήταν μονάχα το επιθετικό φάουλ του Γουέιτερς στον Τζινόμπιλι που δεν σφυρίχτηκε. Κατά τους υπευθύνους της λίγκας υπάρχουν ακόμη τέσσερις στιγμές στα τελευταία 13.5'' που οι "γκρι" δεν πήραν τη σωστή απόφαση. Κατά τη διάρκεια της επαναφοράς ο Τζινόμπολι πατούσε γραμμή και ο Γουέιτερς τον έσπρωξε κατά παράβαση των κανονισμών.

Επίσης δεν δόθηκαν φάουλ σε Άνταμς και Γουέστμπρουκ, τους οποίους κρατούσαν Μιλς (αγκαλιά) και Λέοναρντ (τράβηγμα φανέλας) όταν η μπάλα γινόταν προσπάθεια να μπει στο παρκέ, ενώ μετά το κλέψιμο του Γκριν και το άστοχο σουτ του Μιλς υπήρξε φάουλ του Ιμπάκα στον Όλντριτζ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Άλωσε το Σαν Αντόνιο η Θάντερ

News 24/7

24MEDIA NETWORK