Παλαίμαχος NBAer νέος προπονητής για τον Αντετοκούνμπο

Ο Τζέισον Κιντ εμπλουτίζει το τεχνικό επιτελείο των Μπακς μ' έναν κόουτς που μπορεί ν' αποδειχθεί χρήσιμος για τον Γιάννη Αντετούνμπο.

Παλαίμαχος NBAer νέος προπονητής για τον Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπαίνει στην τέταρτη σεζόν του στο ΝΒΑ. Και έχει ανάγκη δίπλα του από ανθρώπους που θα μπορέσουν να βοηθήσουν να εξελιχθεί περαιτέρω.

Ο Τζέισον Κιντ έχει πάρει την απόφαση να εμπλουτίσει το τεχνικό επιτελείο των Μιλγουόκι Μπακς και έχει ήδη καταλήξει στον νέο συνεργάτη του. Δεν είναι θέμα δικής του ανασφάλειας, αλλά συμβολής προς την ομάδα. Γι' αυτό και εντός των επόμενων ημερών αναμένεται ν' ανακοινωθεί η πρόσληψη του Στέισι Όγκμον. Του παλαίμαχου Καλιφορνέζου παίκτη, ο οποίος στα 48 του έχει μια εξαιρετική ευκαιρία στην προπονητική καριέρα του.

Παλαίμαχος NBAer νέος προπονητής για τον Αντετοκούνμπο

Στο σάμερ λιγκ πήγε περίφημα και η πόρτα του ΝΒΑ άνοιξε ξανά γι' αυτόν. Την τελευταία 5ετία δούλευε στο Νεβάδα Λας Βέγκας, τώρα είναι η στιγμή της επιστροφής στο ΝΒΑ μετά τη θητεία του στο Ντένβερ.

Το 1991 ο Όγκμον ή "Plastic Man" είχε γίνει ντραφτ στο Νο9 και τα καλά χρόνια του ήταν η πρώτη πενταετία του στους Χοκς. Παίκτης μεταξύ 2-3, ό,τι δηλαδή είναι ο Αντετοκούνμπο, έφτασε να έχει 14.8 πόντους και 4.8 ριμπάουντ. Ξεχώριζε για τ' αθλητικά προσόντα του και τα εντυπωσιακά τελειώματά του.

Καλό... παιδί δεν ήταν, ουδείς που αποφοιτά από τους Ρέμπελς είναι, αφού είχε εμπλακεί σε δυο-τρία σκηνικά με δημοσιογράφους. Είναι όμως μια ισχυρή προσωπικότητα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK