Έκανε έξι βήματα και το καλάθι μέτρησε κανονικά!

Συμβαίνουν και στον μαγικό κόσμο του NBA! Στο ματς της Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ κόντρα στους Χιούστον Ρόκετς, ο Ντι Τζέι Όγκουστιν κατάφερε να πετύχει καλάθι αφού πρώτα... "ταξίδεψε" με τη μπάλα στα χέρια. Δείτε την φάση και θυμηθείτε ανάλογες περσινές περιπτώσεις.

Έκανε έξι βήματα και το καλάθι μέτρησε κανονικά!

"Ταξίδι έκανε με τη μπάλα", "μάλλον περπάτησε μέχρι το Χιούστον", "πιστεύω περπατάει ακόμα με τη μπάλα στα χέρια". Αυτά και πολλά ακόμη γράφτηκαν στο twitter μετά από μια εξόφθαλμη παράβαση του Ντι Τζέι Όγκουστιν της Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ στο ματς κόντρα στους Χιούστον Ρόκετς (105-110).

Βλέπετε ο Αμερικανός πόιντ σε μια φάση του αγώνα... ξέφυγε και έκανε τουλάχιστον έξι (μπορεί και περισσότερα) βήματα κρατώντας τη μπάλα στο ένα του χέρι, χωρίς να τη σκάσει στο παρκέ. Ο διαιτητής που βρισκόταν ακριβώς δίπλα στη φάση δεν είδε καν την παράβαση και μέτρησε κανονικά το καλάθι!

Συμβαίνουν και στον μαγικό κόσμο του NBA:

D.J. Augustin Takes 6 Steps on Layup Attempt, Doesn’t Get Call...

No travel was called. How many steps do YOU count?

Posted by Bleacher Report on Monday, November 2, 2015

Και δεν είναι η πρώτη φορά. Πέρυσι το Φεβρουάριο στον αγώνα των Νιου Γιορκ Νικς με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, ο Λου Άντμουνσον έκανε καταφανέστατα βήματα αλλά οι διαιτητές μέτρησαν κανονικά το καλάθι προκαλώντας τα... γέλια των σχολιαστών.

Ενώ άφθνο γέλιο προκάλεσε ένα video από την αναμέτρηση μεταξύ των Κλίβελαντ Καβαλίερς και των Μαϊάμι Χιτ τον Απρίλιο με πρωταγωνιστή τον Κέντρικ Πέρκινς, ο οποίος κυριολεκτικά ξέχασε πόσα βήματα επιτρέπονται στο μπάσκετ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Απίστευτο: Ξέχασε να παίζει μπάσκετ ο Νοέλ

"Ο Κάρι είναι άρρωστος": Γιατί τρέλανε το twitter

Ο Αντετοκούνμπο οδήγησε τους Μπακς στη νίκη επί των Νετς

News 24/7

24MEDIA NETWORK