Μασκότ κάνει σε οπαδό τη χειρότερη πλάκα της ζωής του!

Μια μασκότ σκέτη... αλητεία κορόιδεψε με τον χειρότερο τρόπο έναν φίλαθλο, κάνοντάς τον να νομίζει ότι ευστόχησε σε σουτ αξίας 1.000.000 δολαρίων. Δείτε την απίστευτη αντίδρασή του όταν έμαθε την αλήθεια.

Μασκότ κάνει σε οπαδό τη χειρότερη πλάκα της ζωής του!

Ούτε στον εχθρό σου δεν εύχεσαι αυτό που έπαθε ένας άτυχος Αμερικανός φίλαθλος. Ο εν λόγω κύριος λοιπόν πήγε στο γήπεδο της Γιούτα Τζαζ για να παρακολουθήσει ένα ματς της ομάδας του.

Πριν το τζάμπολ όμως επιλέχθηκε να κάνει ένα σουτ από το κέντρο του γηπέδου κι αν ευστοχούσε, θα κέρδισε το απίστευτο ποσό των 1.000.000 δολαρίων. Είναι άλλωστε μια αγαπημένη συνήθεια των Αμερικανών.

Η μασκότ της ομάδας πήγε και έδεσε τα μάτια στον φίλαθλο της ιστορίας μας και του ζήτησε να κάνει το σουτ για τα χρήματα. Εκείνος το έκανε, με τη μπάλα να καταλήγει πολλά μέτρα μακριά από το καλάθι.

Τι έκανε η μασκότ; Πανηγύρισε και ζήτησε κι από τους φιλάθλους να κάνουν το ίδιο. Ο "δικός" μας οπαδός έχοντας δεμένα μάτια κατάλαβε ότι ευστόχησε και πανηγύρισε σαν μικρό παιδί την επιτυχία του, η οποία θα του απέφερε και το πολυπόθητο τρόπαιο.

Όταν όμως αντιλήφθηκε πως όλο αυτό επρόκειτο για μια φάρσα, λίγο έλειψε να βάλει τα κλάματα. Δείτε το VIDEO:

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ