Πέρασαν από το Μαϊάμι οι Σπερς, έχασαν την ευκαιρία οι Χοκς (VIDEOS)

Οι Σαν Αντόνιο Σπερς δεν συνάντησαν σημαντική αντίσταση κόντρα στη Μαϊάμι Χιτ, επικρατώντας με 95-81. Σε τροχιά Play Off οι Μπλούκλιν Νετς που πέτυχαν την 4η σερί νίκη τους, ενώ οι Ντιτρόιτ Πίστονς... στέρησαν το ρεκόρ από τους Ατλάντα Χοκς. Πέρασαν από το Λος Άντζελες οι Γούοριορς με ηγέτη τον Στέφεν Κάρι.

Πέρασαν από το Μαϊάμι οι Σπερς, έχασαν την ευκαιρία οι Χοκς (VIDEOS)

Μαϊάμι Χιτ - Σαν Αντόνιο Σπερς 81-95

Εύκολο βράδυ είχαν οι Σπερς στο Μαϊάμι, επικρατώντας με 81-95 της Χιτ . Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Γκρέγκ Πόποβιτς ο Κάουι Λέοναρντ, που ολοκλήρωσε τον αγώνα με 22 πόντους, 9 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα και 2 κοψίματα. Το ματς "κλείδωσε" στο τρίτο δεκάλεπτο, όταν ένα επιμέρους 13-2 έστειλε τη διαφορά στο +15. Από πλευράς ηττημένων ο Γκοραν Ντράγκιτς πάλευε μόνος του (19 πόντους), καθώς ο Ντουέιν Γουέιντ βρέθηκε σε κακή βραδιά, όντας υπερβολικά άστοχος (6/20 σουτ), ενώ δεν αγωνίστηκε ο Λουόλ Ντενγκ.

Μπορεί η Χιτ να έχασε, όμως τις εντυπώσεις έκλεψε το απίθανο buzzer beater του Μάριο Τσάλμερς. Ο Αμερικανός γκαρντ με 02.7" να απομένουν, σούταρε πίσω από το κέντρο και πέτυχε ένα τρομερό καλάθι... απογοητεύοντας τον Πόποβιτς.

Υπόλοιπα αποτελέσματα:

Ντιτρόιτ Πίστονς - Ατλάντα Χοκς 105-95

Μπρούκλιν Νετς - Ιντιάνα Πέισερς 111-106

Λος Άντζελες Κλίπερς - Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς 110-116

News 24/7

24MEDIA NETWORK