Η πρώτη φορά χωρίς τον Λεμπρόν: Στα ημιτελικά οι Χιτ

Οι Μαϊάμι Χιτ γύρισαν τη σειρά από το 2-3 και με το εμφατικό 106-73 επί των Χόρνετς στο 7ο ματς της σειράς πήραν την πρόκριση για τα ημιτελικά της Ανατολής. Εκεί τους περιμένει ο νικητής του ζευγαριού Ράπτορς-Πέισερς.

Η πρώτη φορά χωρίς τον Λεμπρόν: Στα ημιτελικά οι Χιτ

Είναι κάτα κάποιο τρόπο και ιστορική βραδιά για τους Χιτ καθώς πρώτη φορά μετά τη φυγή του Λεμπρόν Τζέιμς επικρατούν σε σειρά πλέι οφ.

Το κάνουν μάλιστα με εμφατική νίκη (106-73) στο αποφασιστικής σημασίας 7ο ματς καθώς οι Χόρνετς έχασαν τα αυγά και τα πασχάλια από πολύ νωρίς.

Από το 29-18 στο πρώτο δωδεκάλεπτο, φτάσαμε στο 54-42 του ημιχρόνου και στο 76-46 κατά τη διάρκεια του τρίτου. Σ' όλο αυτό το διάστημα ο Γκόραν Ντράγκιτς έκανε ότι ήθελε (στο ημίχρονο είχε 17 πόντους και 6 ριμπάουντ) ενώ στο αντίπαλο στρατόπεδο δεν υπήρχε άνθρωπος να βάλει την μπάλα με συνέπεια στο καλάθι.

Η πρώτη φορά χωρίς τον Λεμπρόν: Στα ημιτελικά οι Χιτ

Κάπου έτσι η διαφορά ουδέποτε μειώθηκε παρά το γεγονός ότι οι βασικοί των Χιτ αποσύρθηκαν γρήγορα στον πάγκο. Το Μαϊάμι κυριάρχησε σ' όλες τις στατιστικές κατηγορίες (σχεδόν διπλάσια ριμπάουντ, περισσότερες ασίστ) και έτσι έφτασε απολύτως δίκαια στη νίκη-πρόκριση.

Ο Ντράγκιτς σταμάτησε τελικά στους 25 πόντουτς ενώ ο Γουαϊτσάιντ είχε 10 πόντους και 12 ριμπάουντ. Από την άλλη πλευρά πρώτος σκόρερ ήταν ο Καμίνσκι με μόλις 12 πόντους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK