Πήραν... σκούπα Πέλικανς και Γουόριορς

Πόρτλαντ Μπλέιζερς και Σαν Αντόνιο Σπερς αποδεικνύονται εύκολη λεία για Πέλικανς και Γουόριορς αντίστοιχα. Δείτε σε VIDEOS πως οι δυο τελευταίοι πάνε να... σκουπίσουν τους αντιπάλους τους παίρνοντας εύκολες νίκες. Ο χάρτης των πλέι οφ.

Golden State Warriors head coach Steve Kerr signals to his team in the second half of Game 3 of a first-round NBA basketball playoff series against the San Antonio Spurs in San Antonio, Thursday, April 19, 2018. Golden State won 110-97. (AP Photo/Eric Gay)
Steve Kerr AP IMAGES

Λίγο παραπάνω ανταγωνισμό περιμέναμε στην Δύση, όμως τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής δείχνουν πως τα μεγάλα φαβορί θα κάνουν... περίπατο και, λογικά, θα δούμε πρόωρο τελικό ανάμεσα σε Γουόριορς και Χιούστον.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής το Γκόλντεν Στέιτ έφυγε με τη νίκη και στο Σαν Αντόνιο κερδίζοντας 110-97 τους Σπερς, σε ένα περίεργο παιχνίδι λόγω της είδησης του θανάτου της συζύγου του Κρεγκ Πόποβιτς, ο οποίος φυσικά και δεν κάθισε στον πάγκο.

Έτσι, η ομάδα του Στιβ Κερ έκανε το 3-0 και όλα δείχνουν πως θα περιμένει στον επόμενο γύρο τους Πέλικανς που επίσης δεν δυσκολεύτηκαν απέναντι στους Μπλέιζερς. Νίκησαν με 119-102, έφτασαν τις τρεις νίκες και πλέον πάνε για... σκούπα.

Στο άλλο ματς της ημέρας πάντως, οι 76ερς έκαναν το 2-1 κόντρα στο Μαΐάμι με 128-108. No Wade, no party...

Ας δούμε σε γράφημα τι έχει γίνει μέχρι τώρα στα πλέι οφ και από κάτω σε βίντεο οι καλύτερες στιγμές από τα παιχνίδια της Παρασκευής.

Πήραν... σκούπα Πέλικανς και Γουόριορς




AP Photo/Eric Gay

News 24/7

24MEDIA NETWORK