Πίπεν και Ρόντμαν ανάσαναν: "Οι Μπουλς παραμένουν η πιο σπουδαία ομάδα!"

Ο Σκότι Πίπεν και ο Ντένις Ρόντμαν, μέλη των μεγάλων Μπουλς της δεκαετίας του 90, υπερασπίζονται με πάθος τα έργα τους.

Πίπεν και Ρόντμαν ανάσαναν: "Οι Μπουλς παραμένουν η πιο σπουδαία ομάδα!"

Το γεγονός ότι οι Γουόριορς δεν έφτασαν τελικά στην κατάκτηση του τίτλου παρά τη θριαμβευτική regualar season που έκαναν προκάλεσε ανακούφιση. Σε ποιους; Μα φυσικά στα μέλη των Σικάγο Μπουλς της σεζόν 1995-96.

Ο Μάικλ Τζόρνταν, ο Σκότι Πίπεν και ο Ντένις Ρόντμαν θεωρούν την ομάδα εκείνη ως την πιο σπουδαία, την πιο επιτυχημένη που ανέδειξε ποτέ το ΝΒΑ διότι το 72-10 της κανονικής σεζόν το έκαναν τίτλο (με την επικράτηση επί των Σόνικς).

Οι Γουόριορς, αντίθετα, μπορεί να έσπασαν το ρεκόρ των 72 νικών (έκαναν τελικά 73) αλλά τον τίτλο δεν κατάφεραν να τον πάρουν παρά το γεγονός ότι προηγήθηκαν 3-1 στη σειρά των τελικών επί των Καβαλίερς.

Ο Σκότι Πίπεν παρατήρησε ότι αυτό "συνιστά μία κάποια αποτυχία. Το Γκόλντεν Στέιτ έχει φυσικά το ρεκόρ αλλά δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει επιτυχώς αυτό που διαχειρίσταμε εμείς. Την πίεση. Για να χαρακτηριστείς σπουδαία ομάδα πρέπει να πάρεις το πρωτάθλημα, ότι και αν κάνεις στην κανονική περίοδο".

Ο δε Ντένις Ρόντμαν ήταν λιγότερο διπλωματικός : "Οι Γουόριορς έκανα σπουδαία regular season. Αλλά η πιο σπουδαία ομάδα όλων των εποχών παραμένουν οι Μπουλς του 1995-96" έγραψε χαρακτηριστικά. Οι Μπουλς στους οποίους έπαιζε και ο νυν προπονητής του Γκόλντεν Στέιτ, Στιβ Κερ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK