Πιρς: "Το παίρνω και σταματάω!"

Λίγο πριν αρχίσει η 18η σεζόν της επαγγελματικής καριέρας του, ο Πολ Πιρς έχει ένα μεγάλο όνειρο. Να κατακτήσει το πρωτάθλημαμε τους Κλίπερς και να κρεμάσει τα παπούτσια του στη γενέτειρά του, στο Λος Αντζελες, ως πρωταθλητής.

Πιρς: "Το παίρνω και σταματάω!"

Προφανώς, θα είναι και το καλύτερο δυνατό τέλος μίας μεγάλης καριέρας η οποία όμως κατά τη μεγαλύτερη χρονική της διάρκεια τον έφερε στην Ανατολή και στην αγκαλιά της Βοστώνης ( Σέλτικς).

Ο 38χρονος, αισίως, Πιρς τόνισε: "Αν πάρουμε αυτή τη σεζόν το πρωτάθλημα, θα βάλω τέλος στην καριέρα μου. Θα είναι πραγματικά ένα όνειρο που θα πραγματοποιηθεί. Περιμένω με ανυπομονησία αυτή τη στιγμή".

Στη συνέχεια ο Καλιφορνέζος άσος παραδέχθηκε: "Δεν είμαι ο παίκτης που ήμουν. Ξέρω ότι ο χρόνος συμμετοχής του θα μειωθεί. Αλλά αυτό που θέλω είναι να έχω μία σεζόν χωρίς τραυματισμούς για να φτάσω στο πικ στα πλέι οφ. Θέλω να παίξω καλά το ρόλο μου και να φτάσουμε, αν είναι δυνατόν, μέχρι τον Ιούνιο".

Ο Πιρς ήρθε εφέτος στους Κλίπερς και συνάντησε τον κόουτς Ντοκ Ρίβερς.Μαζί είχαν κατακτήσει το πρωτάθλημα του 2008 με τους Σέλτικς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK