Πλήρωσαν ακριβά για αναπληρωματικό οι Μπακς

Ο Τζον Χένσον υπέγραψε για τέσσερα χρόνια στους Μπακς έναντι 44 εκατ. δολαρίων!

Πλήρωσαν ακριβά για αναπληρωματικό οι Μπακς

Οι Μπακς θέλουν από ομάδα των πλέι οφ να γίνουν διεκδικήτρια του τίτλου στην Ανατολή και η παρουσία ενός εφεδρικού ψηλού με ποιότητα ήξεραν όλοι ότι ήταν απαραίτητη. Ο Τζον Χένσον αποτελούσε εξ αρχής τη βασική επιλογή τους και μετά από μήνες διαπραγματεύσεων κατάφεραν να τον πείσουν να υπογράψει. Προσφέροντάς του το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 11 εκατ. δολαρίων για καθεμιά από τις τέσσερις σεζόν που θα μείνει.

Ο Χένσον έχει παίξει μόνο στα "ελάφια" από το 2012 που έγινε ντραφτ στο Νο14. Έμεινε όμως ελεύθερος στο φινάλε της προηγούμενης σεζόν και έψαχνε το καλύτερο για το μέλλον του. Και ο ίδιος ήθελε να μείνει, αλλά υπό συγκεκριμένους όρους.

Η συμφωνία καθυστέρησε αρκετά, αλλά βρέθηκε κοινό σημείο επαφής και μαζί θα πορευτούν για 4 χρόνια.

Ο 25χρονος σέντερ είναι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς ψηλούς στο ΝΒΑ. Πέρυσι είχε 7 πόντους, 4 ριμπάουντ και 2 μπλοκ στην κανονική περίοδο και 8.8 πόντους, 8 ριμπάουντ και 1.7 μπλοκ στην ποστ σίζον.

Είναι μια... εξελιγμένη περίπτωση Κουφού, ένας ψηλός χρήσιμος σε ομάδες που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν. Πίσω από τον Γκρεγκ Μονρό θα είναι πολύτιμος για τον Τζέισον Κιντ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK