Πλουτίζει ο Κάρι

Οτιδήποτε σχετίζεται με τον Στέφεν Κάρι πουλά σαν ζεστή τυρόπιτα στις ΗΠΑ και όχι μόνο.

Ο σούπερ σταρ των πρωταθλητών Ουόριορς είναι μακράν ο πιο "καυτός" παίκτης στο ΝΒΑ γεγονός που αποτυπώνεται και στις επιδόσεις του εκτός των παρκέ.

Η φανέλα του για παράδειγμα. Πουλάει 581% περισσότερο σε σχέση με πέρυσι και τα καταστήματα που την διανέμουν τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση.

Και να έλεγε κανείς ότι πουλά μόνο στη Δύση...Οχι τρομερές πωλήσεις το Νο 30 του Κάρι κάνει ακόμα και στη Νέα Υόρκη, στην άλλη άκρη των ΗΠΑ δηλαδή.

Την ίδια ώρα μόνο πέρυσι ο Κάρι έγινε κατά 6εκ δολάρια πλουσιότερος μόνο από τις συμφωνίες που έχει υπογράψει με εταιρίες που δεν έχουν σχέση με το μπάσκετ. Υπολογίστε και τα 10.6 εκ του συμβολαίου του, οπότε αντιλαμβάνεστε ότι ο δαιμόνιος, αυτός, σκόρερ, γίνεται σιγά-σιγά πλούσιος.

 

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα