Ποιος Μέσι και ποιος Ρονάλντο; Μπογκντάνοβιτς ΜΟΝΟ!

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς έχει αποδείξει πολλάκις την ερωτική σχέση του με την πορτοκαλί μπάλα, τώρα όμως ήρθε η ώρα να ξεδιπλώσει το ταλέντο του και με την ασπρόμαυρη. Απολαύστε τον σε VIDEO!

Cleveland Cavaliers' Dwyane Wade, left, and Sacramento Kings' Bogdan Bogdanovic, from Serbia, battle for a loose ball in the second half of an NBA basketball game, Wednesday, Dec. 6, 2017, in Cleveland. The Cavaliers won 101-95. (AP Photo/Tony Dejak)
Cleveland Cavaliers' Dwyane Wade, left, and Sacramento Kings' Bogdan Bogdanovic, from Serbia, battle for a loose ball in the second half of an NBA basketball game, Wednesday, Dec. 6, 2017, in Cleveland. The Cavaliers won 101-95. (AP Photo/Tony Dejak) AP PHOTO/TONY DEJAK

Η μεγάλη των πλάβι σχολή... Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς είναι ένας από τους πλέον ολοκληρωμένους Σέρβους μπασκετμπολίστες που φιγουράρουν αυτή τη στιγμή στο παγκόσμια μπασκετικό στερέωμα, φαίνεται όμως ότι δεν έχει μόνο μπασκετικό dna αλλά και... ποδοσφαιρικό.

Αυτό το απέδειξε με άκρως θεαματικό τρόπο στο περιθώριο του τελευταίου αγώνα των Σακραμέντο Κινγκς, στην έδρα των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, με τον 25χρονο σούτινγκ γκαρντ να παίρνει μία πορτοκαλί μπάλα και να ντύνεται... Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Γκελάκια με το πόδι, "κόλπα" με το γόνατο, κεφαλιές και πέρασμα της μπάλας πίσω στην πλάτη είχε το "μενού" που σέρβιρε ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2017 με την Φενέρμπαχτσε, Μπογκντάνοβιτς, αφήνοντας άφωνους συμπαίκτες αλλά και όσους έχουν δει το video μέσω των social media...

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK