POLL: Ο καλύτερος διαγωνισμός καρφωμάτων της ιστορίας

Μεγάλοι είστε κύριοι και θαυμαστά τα έργα σας. Οι Ζακ Λαβίν και Άαρον Γκόρντον που θύμισαν Μάικλ Τζόρνταν και Ντόμινικ Γουίλκινς, ο Σπαντ Γουέμπ, ο Νέιτ Ρόμπινσον και ο Βινς Κάρτερ. Δείτε, θυμηθείτε και ψηφίστε τον κορυφαίο διαγωνισμό καρφωμάτων της ιστορίας.

POLL: Ο καλύτερος διαγωνισμός καρφωμάτων της ιστορίας

Τα καρφώματα στο Slam Dunk Contest του 2016 μάς άφησαν με το στόμα ανοικτό. Αμφιβάλλει κανείς; Οι Αμερικανοί παραληρούν ακόμη με ό,τι συγκλονιστικό συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής στο Τορόντο και η εικόνα αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα.

Δίχως υπερβολές, φανφάρες και τεχνάσματα, ο βασιλιάς Ζακ Λαβίν και ο χαμένος (που δίνει αξία στο νικητή) Άαρον Γκόρντον πέρασαν άλλη διάσταση στο μεγαλύτερο διαγωνιστικό event του All Star Weekend και έφεραν μνήμες από τις επικές μονομαχίες του μακρινού ή πιο πρόσφατου παρελθόντος. Μονομαχίες αξεπέραστες που αποτελούν σημεία αναφοράς στην ιστορία.

Τότε που ο Σπαντ Γουέμπ και ο Νέιτ Ρόμπινσον γίνονταν γίγαντες στα μάτια όλων, τότε που ο Μάικλ Τζόρνταν και ο Ντόμινικ Γουίλκινς κατέρριπταν τους νόμους της φύσης και της φυσικής μαζί, τότε που ο Βινς Κάρτερ και ο Τρέισι ΜακΓκρέιντι αερομαχούχαν για τον τίτλο του κορυφαίου dunker.

Θυμηθείτε και ψηφίστε τον καλύτερο διαγωνισμό ever:

1. Ο Σπαντ Γουέμπ κάνει το απίθανο... πιθανό

2. Μάικλ Τζόρνταν και Ντόμινικ Γουίλκινς αρνούνται να... χάσουν

3. Κάρτερ, Φράνσις και ΜακΓκρέιντι, οι άξιοι διάδοχοι

4. Ο "Superman" Χάουαρντ σώζει τον πλανήτη

5. Προτού ο κρυπτονίτης Νέιτ Ρόμπινσον τον... αφοπλίσει

6. Το επιδόρπιο από Λαβίν και Γκόρντον

Ποιος είναι ο κορυφαίος διαγωνισμός όλων των εποχών;

News 24/7

24MEDIA NETWORK