Πολύ... Harden για να μην είναι MVP!

Μαγικά πράγματα από τον Τζέιμς Χάρντεν στη νίκη των Ρόκετς επί των Νικς, έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ στην ιστορία του ΝΒΑ!

Πολύ... Harden για να μην είναι MVP!

Αν λίγο πριν από τα μισά της σεζόν στο ΝΒΑ αξίζει κάποιος το βραβείο του Πολυτιμότερου Παίκτη είναι το δίχως άλλο ο Τζέιμς Χάρντεν.

Στο 129-122 επί των Νικς στο Χιούστον ο "μούσιας" πέτυχε ένα μυθικό τριπλ-νταμπλ, καθώς έγινε ο πρώτος παίκτης όλων των εποχών που στο ίδιο παιχνίδι έχει τουλάχιστον 50 πόντους, 15 ριμπάουντ και 15 ασίστ!

Ο ηγέτης των Ρόκετς ήταν... πύραυλος. Με 53 πόντους σε 42 λεπτά έκανε ρεκόρ καριέρας στο σκοράρισμα ενώ με 17 τελικές πάσες ισοφάρισε την καλύτερη ατομική επίδοσή του. Όλα αυτά συνδυάζοντάς τα με 16 ριμπάουντ!

Φυσικά και ο Μάικ Ντ' Αντόνι έχει βάλει το χεράκι του στη μεταμόρφωση ενός... εγωκεντρικού Χάρντεν. Ο ίδιος ωστόσο αποδείχθηκε δεκτικός στις αλλαγές, έγινε ένας πληρέστατος "άσος" και μπήκε σε καλούπι, χωρίς να ευνουχιστεί, για το καλό του συνόλου.

Ποιος είναι ο μόνος που ως εδώ τον κοντράρει για τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη; Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ, ο οποίος στο 114-88 επί των πληγωμένων Κλίπερς πέτυχε το 16ο τριπλ νταμπλ (17 πόντοι, 14 ασίστ, 12 ριμπάουντ σε 28 λεπτά) στην τρέχουσα σεζόν.

Μόνο που οι Ρόκετς έχουν ρεκόρ 26-9 και οι Θάντερ 21-13.

News 24/7

24MEDIA NETWORK