Πολύ σοβαρό το πρόβλημα του Γκασόλ, απομακρύνονται οι Ολυμπιακοί

Ο Μαρκ Γκασόλ δεν θα παίξει έως το τέλος της σεζόν και είναι αβέβαιο αν θα προλάβει τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Πολύ σοβαρό το πρόβλημα του Γκασόλ, απομακρύνονται οι Ολυμπιακοί
Γκασόλ Γκρίζλις

Σε επέμβαση υπεβλήθη ο Μαρκ Γκασόλ και δεν θα παίξει σε κανένα από τα εναπομείναντα παιχνίδια της σεζόν στο ΝΒΑ, ακόμη κι αν Γκρίζλις προχωρήσουν στα πλέι οφ.

Το κάταγμα που υπέστη στο σκαφοειδές του δεξιού ποδιού του ήταν πιο σοβαρό απ' όσο αρχικά είχε εκτιμηθεί και μόνο με νυστέρι θα μπορούσε ν' αποκατασταθεί στον απόλυτο βαθμό.

" Ο Μαρκ είναι ακρογωνιαίος λίθος της ομάδας και είμαι χαρούμενοι που ακούσαμε πως η επέμβαση κύλησε βάσει σχεδίου", δήλωσε ο τζένεραλ μάντζερ, Κρις Γουάλας.

Ο Γκασόλ τραυματίστηκε στις 8 Φεβρουαρίου στο ματς με το Πόρτλαντ και δύο εβδομάδες μετά μπήκε στο χειρουργείο, αφού εναλλακτικές επιλογές δεν υπήρχαν. " Είναι ενοχλητικό να μην βρίσκομαι με την ομάδα στο παρκέ, αλλά καταλαβαίνω πόσο σημαντικό είναι να επικεντρωθώ στη διαδικασία αποκατάστασης", ανέφερε ο 31χρονος σέντερ.

Αυτός ο τραυματισμός μειώνει τις πιθανότητες συμμετοχής του στους Ολυμπιακούς Αγώνες δεδομένου ότι οι Γκρίζλις δεν θα επιτρέψουν εύκολα στο βασικό ψηλό τους να επιβαρυνθεί μετά από μια μακρά αποχή.

Ο Γκασόλ είχε εφέτος 16.6 πόντους, 7 ριμπάουντ και 3.8 ασίστ ανά αγώνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK