Πόσο άλλαξαν τα 100 εκατομμύρια τον Giannis;

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρέθηκε στην media day των Μπακς και μία από τις ιντριγκαδόρικες ερωτήσεις που του έκαναν, αφορούσε πως είναι να ζεις έχοντας επιπλέον... 100.000.000 δολάρια! Η απάντηση του ήταν εξίσου ενδιαφέρουσα.

Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo looks on during the second half of an NBA basketball game against the Philadelphia 76ers, Saturday, April 8, 2017, in Philadelphia. The Bucks won 90-82. (AP Photo/Chris Szagola)
giannis AP IMAGES

Μετά την μίνι περιπέτεια που πέρασε με τον τραυματισμό στο γόνατο του, ο Γιάννης έχει αρχίσει να ανεβάζει στροφές και πλέον παίρνει μέρος κανονικά στις προπονήσεις των Μπακς.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Έλληνας άσος έδωσε το "παρών" στην media day της ομάδας και αναφέρθηκε τόσο σε αγωνιστικά θέματα όσο και στην Εθνική.

"Ήταν μία από τις πιο δύσκολες αποφάσεις που έχω πάρει στην καριέρα μου ως παίκτης. Δεν είναι ότι δεν ήθελα να παίξω. Απλώς δεν μπορούσα να παίξω", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Αυτή τη στιγμή νιώθω καλά. Είμαι καλύτερα μέρα με τη μέρα. Το γόνατό μου βελτιώνεται κάθε μέρα. Πολλοί φίλαθλοι με στήριξαν και θέλω να τους ευχαριστήσω".

Η ερώτηση που έκλεψε την παράσταση βέβαια, αφορούσε το νέο του συμβόλαιο που θα τον κάνει πλουσιότερο κατά 100.000.000 δολάρια!

Τι απάντησε ο Giannis για το αν θα αλλάξει η ζωή του τώρα που μπήκε στην... ακριβή elite του NBA;

"Για να είμαι ειλικρινής τίποτα. Προσπαθώ να μείνω προσγειωμένος. Έχω ανθρώπους που με βοηθούν σε αυτό. Η ζωή μου είναι ίδια, απλώς μετακόμισα σε ένα νέο σπίτι, που είναι κοντά στο γήπεδο της ομάδας".

AP Photo/Chris Szagola

News 24/7

24MEDIA NETWORK