Πού θα βρει άλλα τέτοια χρήματα ο Χεζόνια;

Ο υπερδιπλασιασμός των απολαβών που του προσφέρουν οι Νικς δεν συγκινεί σε πρώτη φάση τον Κροάτη γκαρντ-φόργουορντ. Τι ψάχνει στην αγορά.

Orlando Magic's Mario Hezonja, right, drives around Cleveland Cavaliers' Cedi Osman during the second half of an NBA preseason basketball game, Friday, Oct. 13, 2017, in Orlando, Fla. Cleveland won 113-106. (AP Photo/John Raoux)
Μάριο Χεζόνια AP PHOTO/JOHN RAOUX

Ο Μάριο Χεζόνια είναι είναι στη δεξαμενή των πολλών free agents και συζητάει από μηδενική βάση για το μέλλον του.

Ακόμη κι αν πολλοί είναι εκείνοι που θέλουν τον 23χρονου Κροάτη στην Ευρώπη, τα χρήματα που του προσφέρονται στο ΝΒΑ είναι πάρα πολλά για να μην συνεχίσει εκεί.

Ας πούμε, οι Νικς, που του χτύπησαν πρώτοι-πρώτοι την πόρτα, τού προσφέρουν 8.6 εκατομμύρια για τον επόμενο χρόνο. Σε πρώτη φάση ο Χεζόνια αρνήθηκε ευγενικά, χωρίς να κλείσει την πόρτα. Το εμπόδιο είναι η διάρκεια του συμβολαίου, αφού του δίνουν μονοετές. Ο ίδιος ψάχνει μια σύμβαση με βάθος χρόνου.

Αν δεν την βρει αλλού, η Νέα Υόρκη είναι πολύ πιθανό να γίνει ο νέος τόπος διαμονής του μετά τα τρία χρόνια που πέρασε στο Ορλάντο. Για την τελευταία του πληρώθηκε 4 εκατομμύρια και κάτι ψιλά... Άρα οι Νικς του δίνουν παραπάνω από τα διπλά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK