Πράγματα και θαύματα από τον Αντετοκούνμπο (VIDEO)

Ακόμη μία μεγάλη εμφάνιση από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο! Οι Μπακς έχασαν από τους Σανς, αλλά ο Έλληνας φόργουορντ ήταν απολαυστικός εκ νέου τελειώνοντας το παιχνίδι με δεύτερο σερί νταμπλ νταμπλ και τρίτο στη σεζόν.

Πράγματα και θαύματα από τον Αντετοκούνμπο (VIDEO)

Ο "Greek Freak" έχει πάρει φόρα κι άντε σταματήστε τον. Σ' ένα κλειστό παιχνίδι η ομάδα του Τζέισον Κιντ ηττήθηκε 102-96 από τους "ήλιους" στο Μιλγουόκι, αλλά ο Αντετοκούνμπο προσέθεσε ακόμη ένα παράσημο στο ενεργητικό του, όντας δεύτερος σκόρερ και πρώτος ριμπάουντερ των "ελαφιών" στα 34 λεπτά που έμεινε στο παρκέ. Ήταν μάλιστα η τρίτη φορά εφέτος που είχε διψήφια νούμερα στις δύο κύριες κατηγορίες.

Ο 20χρονος φόργουορντ, παραμονή της ονομαστικής εορτής του, σημείωσε 16 πόντους με 7/11 δίποντα, όντας πίσω μόνο από τον Μπράντον Νάιτ που είχε 26. Μάζεψε επίσης 12 ριμπάουντ (9 αμυντικά, 3 επιθετικά) μπροστά από τον Ζάζα Πατσούλια που είχε 8, ενώ μοίρασε 2 ασίστ και έκανε 1 μπλοκ σε μια γεμάτη εμφάνιση. Συνηθισμένα πράγματα δηλαδή... Τα 0/2 τρίποντα και το 1 λάθος δεν λογίζονται ως αρνητικά ύστερα απ' όσα έκανε για να βοηθήσει τους συμπαίκτες του με καρφώματα και ασίστ πίσω από την πλάτη!

Εκείνος που έκανε τη ζημιά στους Μπακς ήταν ο Μαρκίφ Μόρις με 26 πόντους και 10 ριμπάουντ, με διψήφιους ακόμη τον Γκόραν Ντράγκιτς και τον Έρικ Μπλέντσο.

Μοιραίος ο Ντάνκαν

Στο άλλο ματς της ημέρας οι Πίστονς κέρδισαν 105-104 τους Σπερς χάρη σ' ένα λάθος του... Τιμ Ντάνκαν. Ο ψηλός των πρωταθλητών έδωσε κακή πάσα, η μπάλα κλάπηκε και ο Τζένινγκς με καλάθι στην εκπνοή χάρισε την έκτη σερί νίκη στην ομάδα του Σταν Βαν Γκάντι που είναι άλλη ομάδα μετά την αποχώρηση του Τζος Σμιθ. Ο Αντρέ Ντράμοντ με 20 πόντους και 17 ριμπάουντ και ο Γκρεγκ Μονρόε με 17 πόντους και 11 ριμπάουντ εξέθεσαν τους ψηλούς των "σπιρουνιών".

News 24/7

24MEDIA NETWORK