Πρόστιμο - μαμούθ στους Κλίπερς λόγω Τζόρνταν

Το ΝΒΑ δεν αστειεύεται όταν κρίνει ότι παραβιάζονται οι κανονισμοί που έχει θεσπίζει για καθετί, μικρό ή μεγάλο, και οι Κλίπερς θα κληθούν να πληρώσουν βαρύτατο πρόστιμο για τον τρόπο που χειρίστηκαν τις διαπραγματεύσεις με τον ΝτεΑντρέ Τζόρνταν.

Πρόστιμο - μαμούθ στους Κλίπερς λόγω Τζόρνταν
Ντε Αντρέ Τζόρνταν Κλίπερς ΝΒΑ

Οι Κλίπερς έκαναν τα πάντα για να πείσουν τον ΝτεΑντρέ Τζόρνταν να υπογράψει νέο συμβόλαιο και εκ των υστέρων αποδείχθηκε ότι παραβίασαν τους κανονισμούς που θωρακίζουν τις διαπραγματεύσεις .

Σύμφωνα με τα όσα ορίζει το ΝΒΑ, απαγορεύεται μια ομάδα να προσφέρει χρήματα στον παίκτη έξω από το συμβόλαιο του, με ιδιωτικού συμφωνητικού.

Οι Κλίπερς, επιχειρώντας να εξαντλήσουν τα περιθώρια ανανέωσης του καλύτερου ριμπάουντερ του πρωταθλήματος, τού υποσχέθηκαν μπόνους απολαβών σε περίπτωση που αποδεχόταν την πρότασή τους. Υπήρξε σχετική καταγγελία και η ομάδα του Λος Άντζελες κρίθηκε "ένοχη". Θα υποχρεωθεί πλέον να πληρώσει 250.000 δολάρια για παραβίαση της δεοντολογίας.

Απλώς δεν της χρεώθηκε ότι αυτή η παρατυπία επηρέασε τον Τζόρνταν να υπογράψει, διότι μία ημέρα μετά συμφώνησε προφορικά με τους Μάβερικς. Άλλο που στη συνέχεια δεν τήρησε το λόγο του και έκανε στροφή 180 μοιρών, βαζοντας μπουρλότο σ' έναν ολόκληρο προγραμματισμό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK