Πρώτο trade της χρονιάς στο ΝΒΑ: Έδωσαν τον Τιγκ οι Χοκς

Γεγονός είναι το πρώτο trade της θερινής περιόδου στο ΝΒΑ (και πριν από το βράδυ του draft), μέσω του οποίου ο Τζεφ Τιγκ κατέληξε από τους Χοκς στους Πέισερς.

Πρώτο trade της χρονιάς στο ΝΒΑ: Έδωσαν τον Τιγκ οι Χοκς

Οι Χοκς, οι Πέισερς και οι Τζαζ ενεπλάκησαν στην πρώτη ανταλλαγή στο ΝΒΑ κατά τη θερινή περίοδο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του sports.yahoo, τα "γεράκια" έδωσαν τον Τζεφ Τιγκ στην ομάδα της Ινδιανάπολης για να πάρουν από τους "μορμόνους" το Νο12 του ντραφτ. Ταυτόχρονα από τους Πέισερς στην ομάδα του Σολτ Λέικ κατέληξε ο Τζορτζ Χιλ.

Από κάτι δηλαδή κέρδισε η καθεμιά από τις ομάδες. Διότι οι Χοκς πήραν ένα υψηλό ντραφτ-πικ και έχρισαν βασικό πόιντ γκαρντ τον εκρηκτικό Ντένις Σρέντερ, οι Πέισερς απέκτησαν έναν έμπειρο περιφερειακό με σκορ (15.7 πόντους, 41% τρίποντο) για να συμπληρώσει τον Μόντα Έλις και οι Τζαζ προσέθεσαν στο ρόστερ έναν "άσο" με σούπερ σουτ (48% στα τρίποντα) που θα λειτουργήσει ως πυξίδα για τους μικρούς του ρόστερ.

Κοινωνία ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΦΩΤΙΑ

Κάθειρξη 8 ετών για πλαστό απολυτήριο. Πυρ και μανία η έδρα του δικαστηρίου

Αντιμέτωπη με τις επιπλήξεις του δικαστηρίου βρέθηκε η κατηγορούμενη υπάλληλος Δημοσίου. "Είχα ανάγκη τα χρήματα" είπε η 55χρονη, συνταξιούχος σήμερα, που παρέδωσε πλαστό πτυχίο και ζημίωσε έτσι κατά 176.000€ το κράτος. "Άνθρωποι με πτυχία τυλίγουν σουβλάκια" είπε ο εισαγγελέας

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ