Ψυχάρα ο Giannis!

Στο περιθώριο των εκδηλώσεων του All Star Game στη Νέα Ορλεάνη ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απέδειξε ότι η ψυχή του είναι μεγαλύτερη από το ταλέντο του. Ο Ελληνας σταρ αγκάλιασε το δημοσιογράφο που είχε κάνει την περιβόητη ερώτηση στον Στιβ Κερ και έβαλε τέλος στην όποια παρεξήγηση είχε δημιουργηθεί.

Ψυχάρα ο Giannis!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι εκτός από σπουδαίος παίκτης είναι και μεγάλη ψυχή. Ο Ελληνας σταρ των Μπακς συναντήθηκε στη Νέα Ορλεάνη με τον Ελληνα δημοσιογράφο που είχε κάνει την...περιβόητη ερώτηση στον Στιβ Κερ (Ρήγας Δάρδαλης) και με μία... αγκαλιά έβαλε τέλος σε κάθε παρεξήγηση λέγοντάς του "όλα καλά".

Την είδηση γνωστοποίησε ένας εκ των ατζέντηδων του Γιάννη, ο Γιώργος Πάνου, με ποστάρισμά του στο facebook

Aναλυτικά, ο Ελληνας μάνατζερ έγραψε: "Χτες έγινε απο έναν εξαίρετο δημοσιογραφο μια άστοχη ερώτηση. Όλοι μας έχουμε κακές στιγμές στην επαγγελματική μας καριέρα, ο Ρήγας "κατάφερε" να έχει και το χειρότερο timing... Προλίγου ζήτησε ο ίδιος προσωπικά συγγνώμη απο το Γιάννη, ο οποίος απλά τον αγκάλιασε και του ειπε "ξεχασε το, ολα καλα". Μιλήσαμε και με τη διοίκηση του ΟΤΕ για να εξηγήσουμε οτι δεν υπάρχει κανένα θέμα. Το γεγονός απο την πλευρά όλων μας και κυρίως του Γιάννη, θεωρείται λήξαν".

Ετσι και αλλιώς στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ του μπάσκετ είναι εδώ και χρόνια γνωστό ότι ο εν λόγω δημοσιογράφος, ιδιαίτερα έμπειρος και εξειδικευμένος σε θέματα ΝΒΑ, αποτελεί κόσμημα ήθους και συμπεριφοράς και φυσικά δεν έχει καμία απολύτως σχέση με ρατσιστικές απόψεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK