Πώς να γυρίσει στην Ευρώπη αυτός ο Χεζόνια;

Ο Μάριο ήταν σούπερ και με τέτοιες εμφανίσεις είναι γελασμένοι όσοι τον περιμένουν πίσω στην Ευρώπη.

Orlando Magic guard Mario Hezonja (8) drives to the basket against the Detroit Pistons in the first half of an NBA basketball game in Detroit, Sunday, Dec. 17, 2017. (AP Photo/Paul Sancya)
Χεζόνια Μάτζικ AP PHOTO/PAUL SANCYA

Ο Μάριο Χεζόνια παίζει για τον επόμενο εργοδότη του και οι Μάτζικ μάλλον χτυπούν τον κεφάλι τους στον τοίχο για την επιλογή του που έκαναν στα τέλη Οκτωβρίου να μην ενεργοποιήσουν τον τέταρτο χρόνο του ρούκι συμβολαίου του.

Ο 22χρονος Κροάτης φόργουορντ είχε 28 πόντους με 8/12 τρίποντα στην πιο παραγωγική βραδιά της καριέρας του (συνδυάστηκε με ήττα 114-110 από τους Πίστονς) και έδειξε ότι από το ΝΒΑ δεν θέλει να το βάλει στα πόδια για να γυρίσει στη σιγουριά της Ευρώπης. Προς έκπληξη πολλών "πολεμάει" να (απο)δείξει, όταν παίρνει ευκαιρίες, πως αξίζει μια θέση σε ομάδα της λίγκας και ότι μπορεί ν' ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις.

Συνολικά στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια που παίζει σταθερά από 20+ λεπτά φτάνοντας τα 35, αφού είναι τραυματίας ο Γάλλος Φουρνιέ, έχει 14 πόντους κατά μέσο όρο με 11/23 τρίποντα και πολλή δουλειά στα ριμπάουντ (5.8 ανά αγώνα).

Αν η συνέχεια είναι ανάλογη, τότε τα 4 εκατομμύρια που παίρνει εφέτος θα είναι πολύ λίγα για μια ομάδα που θα τον θέλει στο ρόστερ της. Σε τέτοια ποσά, ποια ευρωπαϊκή ομάδα μπορεί να φτάσει;

News 24/7

24MEDIA NETWORK