Πώς θα ήταν τώρα τα ζευγάρια στα πλέι οφ: ο... αντίπαλος των Μπακς

Οι Μπακς θα... πήγαιναν Βοστόνη, εφόσον η κανονική περίοδος του ΝΒΑ έληγε σήμερα!

Πώς θα ήταν τώρα τα ζευγάρια στα πλέι οφ: ο... αντίπαλος των Μπακς

Στην τελική ευθεία πριν από το φινάλε της κανονικής περιόδου του ΝΒΑ οι ομάδες που διεκδικούν την παρουσία τους στην post season εντείνουν τις προσπάθειές τους για μία θέση στην 8άδα Ανατολής και Δύσης.

Αυτή που... ενδιαφέρει το ελληνικό κοινό είναι οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Αν η regular season έληγε τώρα, τα "ελάφιά" θα τερμάτιζαν στην έβδομη θέση και θα έπαιζαν με μειονέκτημα έδρας από τον α' γύρο αντιμετωπίζοντας αρχικά τους φιλόδοξους Σέλτικς.

Η παρέα του Giannis έχει οκτώ νίκες στην τελευταία 10άδα αγώνων και με ρεκόρ 34-35 είναι μπροστά από Πίστονς (8οι), Χιτ, Μπουλς και Χόρνετς που έχουν μαθηματικές ελπίδες να την προλάβουν.

Το πρόγραμμα των Μπακς ευνοεί την προσπάθειά τους να διατηρηθούν στην 8άδα ή να βελτιώσουν κιόλας τη θέση τους, μια και οι πέμπτοι Χοκς έχουν 37-32, παρά το γεγονός έχουν αρκετά εκτός έδρας ματς. Θα παίξουν συνολικά στο Πόρτλαντ, στο Σακραμένο, στη Σάλτο, στη Βοστόνη, στην Οκλαχόμα Σίτι, στην Ινδιανάπολη και στη Φιλαντέλφια, ενώ θα υποδεχθούν Χοκς, Μπουλς, Πίστονς και Μάβερικς.

Στη Δύση, το πιο ενδιαφέρον ζευγάρωμα θα ήταν αυτό των δύο βασικών υποψηφίων για το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη, του Χάρντεν και του Γουέστμπρουκ με το αβαντάζ έδρας ν' ανήκει στους Ρόκετς έναντι των Θάντερ. Και αυτές οι ισορροπίες πάντως μπορούν ν' ανατραπούν, αφού Μπλέιζερς και Μάβερικς (Πέλικανς, Τίμπεργουλβς παραμονεύουν).

Πώς θα ήταν τώρα τα ζευγάρια στα πλέι οφ: ο... αντίπαλος των Μπακς

Photo Credits: AP Photo/Brandon Dill

News 24/7

24MEDIA NETWORK